Tips για τη μεγάλη συναυλία

Στις 24 Σεπτεμβρίου το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει μια μεγάλη συναυλία για τα “20 χρόνια Φοίβος  – 20 χρόνια επιτυχίες”. 

Στη συναυλία συμμετέχουν όλοι εκείνοι οι τραγουδιστές που έχουν συνεργαστεί με τον δημιουργό: Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή,  Άντζελα  Δημητρίου, Πάνος Καλίδης, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη  Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Κωνσταντίνα, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Νίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus .

Όσοι θα πάτε στη συναυλία, καλό είναι να γνωρίζετε μερικές λεπτομέρειες για να αποφύγετε την ταλαιπωρία:Τα ταμεία στον χώρο την ημέρα της συναυλίας θα λειτουργούν από τις 17:30.Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30Για όσους θέλετε να πάτε με το αυτοκίνητο, καλύτερα να το σκεφτείτε ξανά. 

Οι κάτοχοι των VIP εισιτηρίων, αξίας  60 ευρώ  θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα parking P24 και  P5. Η είσοδος θα γίνεται από την Πύλη Β, στη Σπύρου Λούη  με την επίδειξη του εισιτηρίου.Τα Parking P1 , P2 και P3  τα οποία έχουν είσοδο από την  Πύλη Α θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ για το κοινό. Για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης, οι αρμόδιοι προτείνουν στους θεατές να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Ροές κοινού – Είσοδος στο χώρο της συναυλίας:Η είσοδος για τους κατόχους VIP εισιτηρίων θα γίνεται μέσω της οδού Σπύρου Λούη.  Η είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων αρένας  θα πραγματοποιείται μέσω του Περιβάλλοντος χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου.Η είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίων καθήμενων θα γίνεται από την περίμετρο του Σταδίου, στο ύψος της Ολυμπιακής Δάδας  απέναντι από τις θύρες 1 & 35.Εκδοτήρια  Πώλησης Εισιτηρίων:

Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα λειτουργούν από τις 18:30 την ημέρα της συναυλίας στον Σταθμό Ειρήνης και στην Ανατολική Πύλη στην περίμετρο στο ύψος της θύρας 12.Παραλαβή προαγορασμένων Εισιτηρίων:

Ειδικό εκδοτήριο  εισιτηρίων για την παραλαβή των προαγορασμένων εισιτηρίων (πωλήσεις on line, Γερμανός και προσφορές) θα λειτουργήσει από τις 17:30. την ημέρα της συναυλίας  στο Τείχος των Εθνών στο ύψος του Γηπέδου του basket . Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το voucher σας και ένα αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας (π.χ. ταυτότητα ή δίπλωμα)ΑΜΕΑ:   

Προτείνόμενος χώρος είναι το Parking στην Οδό Αρτέμιδος  

Προσβάσιμες θύρες:   31, 32Διαβάστε προσεκτικά τους όρους που αναγράφονται πίσω από το εισιτήριο σας. Ειδικότερα για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και την ασφάλεια του κοινού παραθέτουμε λίστα με απαγορευμένα αντικείμενα:–  Βίντεο κάμερες

–  Επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές

–  Συσκευές μαγνητοφώνησης  

–  Συσκευές Λέιζερ

–  Μεταλλικά κουτάκια  και γυάλινα αντικείμενα  Ακολουθούν αναλυτικότερα οι σχετικές πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων και τα σημεία πώλησης . ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ                                                                                                                                                          Αρένα Ορθίων           15,00 €                Καθήμενοι ( Γ )      20,00 €  (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις) Καθήμενοι ( Β )      25,00 €  (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις) Καθήμενοι   ( Α)      28,00 €  (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις)  **VIP  Καθήμενοι       60,00 €  (καθήμενοι σε αριθμημένες θέσεις)                    ** Το VIP περιλαμβάνει:                                                                              Αναμνηστικό πάσο                                                                         Ξεχωριστή είσοδο                                                                          Parking        Σημεία Προπώλησης:ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣALLOU ! FUN PARK (ΚΗΦΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ, ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ)TICKETHOUSE ΑΘΗΝΑ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42 (ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ)ΤICKETHOUSE (MUSICLAND) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 102 Πωλήσεις online: www.boxoffice.gr  & www.123tickets.gr                                                                     Τα εισιτήρια που αγοράζονται με πιστωτικές κάρτες οnline έχουν επιπλέον επιβάρυνση.                                                                                                                                  Special DJ Set:  Μιχάλης Τσαουσόπουλος.Σκηνοθεσία: Φωκάς ΕυαγγελινόςΣκηνογραφία / Κοστούμια: Εύα ΝάθεναΕνορχήστρωση: Λεωνίδας ΤζίτζοςΧορογραφίες: Μαρία Λυραράκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ