“Την ενοχλούν οι φήμες ότι είμαι gay”

“Την ενοχλούν οι φήμες ότι είμαι gay”

O 44χρονος ηθοποιός Hugh Jackman, που θεωρείται ένας από τους ωραιότερους άντρες στον πλανήτη, έρχεται για μια ακόμα φορά αντιμέτωπος με τις φήμες ότι είναι gay. Οι φήμες όμως, δεν ενοχλούν τον ίδιο αλλά την 57χρονη σύζυγό του Deborra Lee Furnish. 

Σε συνέντευξή του στο Hollywood reporter δήλωσε: ” ( Οι φήμες ότι είμαι gay) μόλις πρόσφατα ξεκίνησαν να ενοχλούν τη σύζυγό μου. Οι φήμες είναι πολλές πια! Είναι παντού”.

 

Ο Jackman με τη σύζυγό του, αποτελούν ένα από τα πιο “ήσυχα” ζευγάρια του πλανήτη των διασήμων. Χωρίς να γίνονται πρωτοσέλιδα, ζούν τη ζωή τους αθόρυβα με τα τρία τους παιδιά να είναι η προτεραιότητά τους.

Ο Hugh Jackman έχει περιγράψει τη ζωή του πριν και μετά τη γνωριμία με τη σύζυγό του: ” Ήμουν πολύ ευτυχισμένος που ήμουν μόνος. Είχα βγει από μια δύσκολη σχέση, όταν ήμουν στη δραματική σχολή, κάτι που ήταν σκληρό. Έπρεπε να ζω με 120 δολάρια την εβδομάδα και ήμουν 26 ετών. Τότε, όταν γνώρισα την Deb, ήμουν 10 φορές καλύτερα από πριν. Ήταν πολύ όμορφη. Ήταν απίστευτα διασκεδαστική, με ασυγκράτητη ενέργεια και πνεύμα. Και είχε εμπιστοσύνη στον εαυτό της”.

Ο διάσημος ηθοποιός γνώρισε την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη Deborra, στα γυρίσματα του τηλεοπτικού σίριαλ ” Corelli” και παντρεύτηκαν το 1996.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ