Tik Talk: Η αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου για την εκπομπή που δεν προβλήθηκε ποτέ

Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει γύρω από την εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ η οποία ήταν να προβληθεί χθες με θέμα “κορονοϊός και θεωρίες συνωμοσίας”. Όσοι συντονίστηκαν για να την παρακολουθήσουν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι η εκπομπή αντικαταστάθηκε από την ξένη ταινία “Ένοχο Μυστικό”.

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων έπειτα από μία “έρευνα” που είχε παρουσιάσει ο  Γρηγόρης Πετράκος στον λογαριασμό του στα social media. Ο τραγουδιστής ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής που δεν μεταδόθηκε. Πριν από λίγο, ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με την μη προβολή της εκπομπής, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου

“Η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης! Τον κορυφαίο αυτόν Ελληνα γιατρό τον έφεραν με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για την εκπομπή. Αυτά που είπε στη συνέντευξη ήταν φωτιά κατά των μέτρων και της βιοτρομοκρατίας που ζούμε (δικά του λόγια). Στο τρέιλερ τον αποκάλεσαν “αρνητή γιατρό”…ποιον; τον Καβαλιώτη! Ψάξτε το βιογραφικό του… Ο άνθρωπος είναι καταξιωμένος και σπουδαίος επιστήμονας. Κουβέντα γι’ αυτόν… Και λένε ότι κόπηκε η δική μου συνέντευξη… Με βρίζουν γιατί μίλησα ενώ δεν είμαι γιατρός, και κόβουν τη συνέντευξη ΚΟΡΥΦΑΊΟΥ λοιμωξιολόγου… Εγώ ότι βρήκα τόσους μήνες, το μοιράστηκα με όλους στο βίντεο της 28ης. Οι δημοσιεύσεις μου για το θέμα σταματάνε εδώ! Γι’ αυτό άλλωστε έφτιαξα το βίντεο. Γιατί κουράστηκα καθημερινά να αντιπαρατίθεμαι. Τα στοιχεία που βρήκα είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει. Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν γι’ αυτά που λέω πάρα μόνο να παρακινήσω τον καθένα μας να ενεργοποιήσει την προσωπική του διάκριση. Αυτός είναι ο πόλεμος της δικής μας γενιάς. Κάντε πόλεμο με τον εχθρό, όχι μεταξύ σας…”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ