Τι είπε η μαμά Σταματίνα…

Τι είπε η μαμά Σταματίνα…

Ο μαιευτήρας της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Βαγγέλης Δεδούλης, περιγράφει τις πρώτες στιγμές της παρουσιάστριας με το μωρό της.

“Η Σταματίνα με πήρε τηλέφωνο γύρω στις 10 το πρωί και μου είπε: ‘Βαγγέλη νομίζω ότι έσπασαν τα νερά’. Ήταν πολύ ήρεμη και χαλαρή γιατί είχαμε συζητήσει και είχε προετοιμαστεί στο τι πρέπει να κάνει αν σπάσουν τα νερά ή αν την πιάσουν οι πόνοι. Ήρθε στο μαιευτήριο όπου την περιμέναμε, μετά από μισή ώρα και από την πρώτη στιγμή ήταν ο άντρας της δίπλα της. Μόλις είχε μπει στον ένατο και το μωρό ήταν πολύ ψηλά και έτσι αφού το συζητήσαμε με την Σταματίνα και τον Θέμη αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε καισαρική. Ο Θέμης ήθελε να είναι μέσα στον τοκετό αλλά λόγω της καισαρικής, τελικά δεν μπόρεσε να μπει”.

Ο μαιευτήρας, ο οποίος είναι και προσωπικός φίλος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού συμπληρώνει: “Η Σταματίνα δεν είχε καθόλου άγχος, γιατί όλοι στο ιατρικό team είναι φίλοι της. Και οι μαίες και η παιδίατρος, με αποτέλεσμα να νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον.Το μωράκι γεννήθηκε στις 12:10, είναι 2.700 γραμ. και είναι υγιέστατο. Από την πρώτη στιγμή που η Σταματίνα την πήρε αγκαλιά και μέχρι αυτή την ώρα που βρίσκονται στο δωμάτιό της οι τρεις τους, με τον Θέμη και το μωρό, για να βιώσουν όλοι μαζί το πρώτο δέσιμο και την πρώτη επαφή, λέει: ‘Δεν το πιστεύω’. Συνεχώς λέει: ‘Δεν το πιστεύω πόσο γρήγορα έγιναν όλα, δεν πιστεύω ότι αυτό το πλασματάκι, αυτή η κούκλα είναι δική μου”. Πάντως το μωρό είναι ένα υγιέστατο, πολύ όμορφο μωρό, μελαχρινό… Ίδια ο Σοφός’”. 

 

Πηγή: fthis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ