Τι είπαν Beyonce, Jay Z, Solange για τον άγριο καυγά στο ασανσέρ

Τι είπαν Beyonce, Jay Z, Solange για τον άγριο καυγά στο ασανσέρ

Το βίντεο που έδειχνε την αδερφή της Beyonce, την Solange να βρίσκεται εκτός ελέγχου και να γρονθοκοπεί τον Jay Z μέσα στο ασανσέρ ξενοδοχείου έπαιξε σε όλο τον κόσμο. Προκάλεσε πολλά σχόλια και όλοι ήθελαν να μάθουν τους λόγους της έκρηξης της αδερφής της γνωστής τραγουδίστριας. Τους λόγους ούτε τώρα τους μάθαμε, αλλά ξέρουμε ότι η οικογένεια της Beyonce έχει αφήσει πίσω το περιστατικό, όπως εξήγησε με ανακοίνωσή της, που δόθηκε στο associated press.

«Ως αποτέλεσμα της δημοσίευσης του βίντεο από τον ανελκυστήρα τη Δευτέρα, υπήρξαν πολλές εικασίες για το τι προκάλεσε αυτό το ατυχές γεγονός», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Το πιο σημαντικό, όμως, δεν είναι αυτό. Ο Jay και η Solange έχουν αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί. Και οι αναγνωρίζουν την ευθύνη τους σε αυτό το θέμα που έπαιξε στο κοινό».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Οι αναφορές ότι η Solange ήταν μεθυσμένη είναι λανθασμένες και ανακριβείς. Στο τέλος της ημέρας όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Δεν είμαστε διαφορετικοί. Αγαπάμε ο ένας τον άλλο και πάνω απ’ όλα είμαστε οικογένειά.  Έχουμε αφήσει πίσω μας ό,τι έγινε και ελπίζουμε ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι άλλοι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ