Τι έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο γνωστού ηθοποιού

Ηθοποιός που είχε εμφανιστεί στο Peaky Blinders και στο Emmerdale πέθανε μόνος στο σπίτι, ώρες μετά που τον έδιωξαν από το νοσοκομείο, όπου είχε πάει με πόνους στο στήθος, σύμφωνα με την έρευνα. Ο Toby Kirkup εισήχθη στο ιατρείο του Χάντερσφιλντ στις 29 Αυγούστου πέρυσι, αλλά διαγνώστηκε με γαστρίτιδα και πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα. Ο 48χρονος είχε αναφέρει ότι αισθανόταν ένα μούδιασμα στα χέρια και είχε πόνους στο στήθος. Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Δυτικού Γιορκσάιρ διέγνωσαν ότι ο Kirkip είχε γαστρίτιδα, μία φλεγμονή στο στομάχι, και του έδωσαν εξιτήριο. Αλλά όταν επέστρεψε σπίτι του η κατάστασή του επιδεινώθηκε, σύμφωνα με την έρευνα που κατατέθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο.

Άρχισε να κάνει εμετό και υπέστη καρδιακή ανακοπή με τη νεκροψία-νεκροτομή να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι πέθανε από φυσικά αίτια.

Ο ηθοποιός παλαιότερα είχε προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά. Η οικογένειά του επίσης είχε έγνοια για τη θεραπεία που δέχτηκε και ζήτησε από τον ιατροδικαστή να εξετάσει τον θάνατό του. Σύμφωνα με τη Yorkshire Live, η ακροαματική διαδικασία έχει διακοπεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Ο Kirkup είχε εμφανιστεί στον ρόλο αστυνομικού στο Peaky Blinders, το οποίο τελείωσε τα γυρίσματα του έκτου και τελευταίου κύκλου τον Μάιο. Επίσης είχε εμφανιστεί στη σαπουνόπερα Emmerdale, ενώ ήταν γνωστός για τους σαιξπηρικούς του ρόλους σε θέατρο του Μάντσεστερ.

Σπούδασε υποκριτική τέχνη στο Πανεπιστήμιο του Χάντερσφιλντ και εργάστηκε ως συγγραφέας, σκηνοθέτης, τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός. Ήταν δεινός σκιέρ. Επιθυμούσε να ξεκινήσει Μάστερ στη δημιουργική γραφή στο Πανεπιστήμιο του Λιντς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ