Τι αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη για Μαυρίδη και Αναδιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αποστολία Ζώη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό όπου απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και τον Νίκο Αναδιώτη στο Nomads.

«Κάναμε πολύ παρέα με τον Γιώργο και ενημερώθηκα ότι αυτός λέει το αντίθετο. Η πρώτη φορά που κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει ήταν από την κοπέλα που μου είπε «γιατί στεναχωρείς τον Μαυρίδη» και πήγα και τον έπιασα. Εμείς δεν καταλαβαίναμε κάτι τέτοιο. Δεν βλέπαμε τον Γιώργο να κλαίει, ούτε να έχει περίεργη συμπεριφορά. Με τον Γιώργο στις αρχές κάναμε πάρα πολύ παρέα και μας εμπιστεύθηκε πάρα πολλά πράγματα. Δεν υφίσταται να υπήρχε αυτό το πράγμα.

Τι πρώτες δύο εβδομάδες με τον Γιώργο κάναμε παρέα. Μας είχε συζητήσει για το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, τι ήθελε να κάνει τα χρήματα με τα παιδιά. Ήμασταν κάποιοι άνθρωποι που μας το είπε τη δεύτερη εβδομάδα στην παραλία, μας είπε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες από ότι είπε στον αέρα. Μας είπε ότι θα δώσει και τον μισθό του και γι’ αυτό τα έπαθλα τα μοιράστηκε με τους φίλους του αργότερα.

Ένα βράδυ -δεν θα το ξεχάσω- μας είπε όλη την ιστορία για το World Party, μας ανέλυσε και τα καλά και τα άσχημα. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν κάνει παρέα μαζί σου να σου έχει πει όλες αυτές τις λεπτομέρειες τις οποίες αντιλαμβάνεστε ότι είναι για εξώφυλλο! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.

Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά επειδή δεν θέλω να είμαι άδικη και δεν θέλω να πω κάτι το οποίο δεν θα ισχύει -είναι μια δικιά μου εικασία όταν βγάζεις ένα παζλ και αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι γίνεται-, είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος. Παρ’ όλα αυτά, έχω κάτι στο μυαλό μου γιατί κι εμένα μου φάνηκε περίεργο. Και με τον Νίκο κάναμε πολύ παρέα και δεν είχαμε θέματαΔείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: zappit.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.