Θύμα διάρρηξης η Μιμή Ντενίση – Πήγε για Πάσχα στο εξοχικό της και έπαθε σοκ

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός έφυγε για να περάσει το Πάσχα στο εξοχικό της στον Θεολόγο ωστόσο εκεί την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Λάκης Λαζόπουλος – Μιμή Ντενίση: Παρελθόν η κόντρα – Η συνάντηση που δεν περίμενε κανείς

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό”, η Μιμή Ντενίση έπαθε σοκ όταν φτάνοντας, βρήκε κάποιους χώρους του εξοχικού της να έχουν παραβιαστεί. Οι δράστες είχαν αφαιρέσει αντικείμενα αξίας.

Η ηθοποιός κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Μιμή Ντενίση: Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης της με αφορμή την ονομαστική της εορτή

«Ήρθαμε στον Θεολόγο να ξεκουραστούμε και μόλις ήρθα βρέθηκα στην αστυνομία. Εδώ υπάρχει κάποια σπείρα που λυμαίνεται την περιοχή, που δεν το ήξερα εγώ. Έχουν κατακλέψει πάρα πολλά σπίτια. Εδώ όπως ξέρετε είναι ένα κτήμα, δεν είναι σκέτο σπίτι. Έχει γύρω-γύρω αυτές τις μπρούντζινες που τις λέμε “χελώνες”, τα φώτα. Αυτά τα έχουν ξεριζώσει όλα, προφανώς τα πουλάνε για τον μπρούντζο.

Δεν υπάρχει φως και είναι επικίνδυνο να ανάψουμε μην εκτιναχθεί. Ευτυχώς δεν μπόρεσαν να μπουν στο σπίτι γιατί είχε συναγερμό. Μπήκαν σε μία μικρή αποθήκη που είναι δίπλα στο σπίτι που είναι όλα τα μηχανήματα του κήπου. Είναι μεγάλος ο κήπος και έχει άπειρα. Οι ψησταριές, τα μικρά ψυγεία, ό,τι είναι που χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι» είπε η Μιμή Ντενίση, μιλώντας στο “Πρωινό”.

Μιμή Ντενίση: Είχα το νυφικό στην ντουλάπα όταν πέθανε ο Αντώνης Τρίτσης

«Το σπίτι έχει συναγερμό που παρακολουθείται συνέχεια γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα στο σπίτι. Προσπάθησαν… είδαμε κάτι σπασμένα πράγματα, ένα τραπέζι μαρμάρινο που το μάρμαρο δεν σπάει από ένα αντικείμενο, πρέπει να πατήσει κάποιος πάνω. Προσπάθησαν να μπουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Καλό είναι να μαθευτεί όχι για εμένα, για την περιοχή. Τώρα ήρθε η αστυνομία από την Αταλάντη και αύριο θα έρθει και από την Λαμία. Ήταν ένα “δώρο πασχαλινό”. Καλά να είμαστε, υγεία να έχουμε, τι να πω, ήταν για να γίνει. Αρκεί να ήταν το τελευταίο και να μην κινδυνεύει όλη η περιοχή από κλοπές. Αν δεν είχε συναγερμό και να λειτουργεί ο συναγερμός, θα είχε γίνει εδώ της τρελής» ανέφερε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση δημοσιεύει συχνά εικόνες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά στο εξοχικό της στον Θεολόγο.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της ηθοποιού

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ