Thong heels: Τα ψηλοτάκουνα σε στιλ σαγιονάρες κατακτούν τον κόσμο

Τα διάσημα strappy sandals με τα διακριτικά λεπτά λουράκια που τόσο πολύ λάτρεψαν οι γυναίκες σε όλον τον κόσμο, έχουν πλέον αντικατασταθεί από τα thong ψηλοτάκουνα, σύμφωνα με το instyle.gr.

Οι παλιές κλασικές σαγιονάρες απέκτησαν τακούνι και κατέκτησαν αμέσως, τις καρδιές των fashion lovers, με αποτέλεσμα να τις βλέπουμε κυριολεκτικά παντού. Σε mules και σε κλασικά σανδάλια με κορδόνια, σε διαφορετικά χρώματα και prints, φαίνεται πως τα φετινά παπούτσια θα έχουν μια πιο καλοκαιρινή αύρα και η άλλοτε υποτιμημένη σαγιονάρα, θα αποθεωθεί ξανά.

@stretrends

Γιατί λατρεύτηκαν τόσο πολύ; Γιατί πιθανότατα ανήκουν στην κατηγορία εκείνη των παπουτσιών που λατρεύουμε να μισούμε, όπως ακριβώς και με τα ugly Balenciaga sneakers που κάποτε τράβηξαν το ενδιαφέρον όλου του κόσμου με την «άσχημη» όψη τους. Φυσικά, τα thong heels δεν μπορούν να χαρακτηριστούν άσχημα, αφού είναι κομψά και fashion αδιαμφησβήτητα, αλλά έχουν μια περίεργη ομορφιά, ένα ιδιαίτερο στιλ που εμπνέει μόνο τις τολμηρές. Δημιουργούν εύκολα ενδιαφέρον και κάνουν τα outfits να ξεχωρίζουν, ενώ οι πιο κλασικοί σκέφτονται πως είναι δυνατόν η τόσο casual σαγιονάρα να απέκτησε ξαφνικά τακούνι και βραδινό αέρα. Κι όμως απέκτησε, και δεν κάνει τόση εντύπωση σε εμάς που παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη μόδα, γιατί φέτος μέχρι και τα Crocs ανέβηκαν πόντους.

@thestyleograph

Τα thong sandals φοριούνται όπως ακριβώς και κάθε άλλο ψηλοτάκουνο παπούτσι. Αν θέλετε να ακολουθήσετε τα δικά μας styling tips, θα προτείναμε να επιλέξετε ένα ζευγάρι χωρίς λουράκια σε στιλ mules και να τα συνδυάσετε με κοντά φορέματα, σορτς, ποδηλατικά κολάν και ότι άλλο αποκαλύπτει τα πόδια, και thong sandals με κορδόνια για να συνοδέψετε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, τα φαρδιά παντελόνια σας και τα μάξι φορέματα. Μπορείτε επίσης, να κάνετε το trick με τα δεμένα πάνω από το παντελόνι κορδόνια που θα δώσουν μια πιο stylish πινελιά στο outfit, μετατρέποντάς σας σε cool fashion icon που γνωρίζει από μόδα.

@thestyleograph
@danrobertsstudio

Τα thong sandals δεν διαφέρουν και πολύ από τις κλασικές σαγιονάρες. Αν ήσασταν fans και τις προτιμούσατε στις καλοκαιρινές σας εξόδους, τότε σίγουρα δεν θα έχετε πρόβλημα και με τα συγκεκριμένα παπούτσια, κι ας έχουν τακούνι. Μάλιστα, πολλές φορές είναι και περισσότερο σταθερά από τα κλασικά ψηλοτάκουνα σανδάλια, αφού δεν αφήνουν το πόδι να γλιστρήσει. Αν τώρα δεν ανήκετε στους λάτρεις των flip flops, θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε την τάση, γιατί θα νιώσετε αμήχανα και ενοχλητικά με το που ανεβείτε στα ψηλοτάκουνα. Όπως έχουμε πει, δεν είναι όλες οι τάσεις για όλους!

@emilisindlev

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ