Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Η φόρτιση στον “αέρα” για την Κάτια Ταραμπάνκο – “Με έχει πειράξει αυτή η κοροϊδία”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος και μίλησε για την γνωριμία του με την Κάτια Ταραμπάνκο και τον ξαφνικό χωρισμό τους.

“Πολύ απλά κάποια στιγμή άκουσα την ατάκα ‘θέλω λίγο χρόνο’. Το ‘θέλω λίγο χρόνο’ είναι όπως λέμε ‘είχα πιει δεν ήξερα τι έκανα’. Είναι στην ίδια κλίμακα. Πάρε τον χρόνο σου εδώ είμαστε να τα συζητήσουμε όλα κλ κλπ. Πριν από τρεις ημέρες όμως έχεις βγει σε αντίστοιχη πρωινή εκπομπή κι έχεις δείξει τα μονόπτερα που σου έδωσε η μάνα μου” ανέφερε ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.

Εμφανώς φορτισμένος, ο γνωστός tattoo artist που έχασε πρόσφατα την μητέρα του αποκάλυψε πως μία ημέρα μετά τον θάνατό της, ο πατέρας του χάρισε στην Κάτια Ταραμπάνκο το μονόπετρό της και με αυτόν τον τρόπο έγινε η πρόταση γάμου στο μοντέλο.

“Δεν θα έκανα καμία κουβέντα αυτή τη στιγμή εάν υπήρχε ειλικρίνεια και όχι κοροϊδία” τόνισε ο ίδιος. “Είναι φυσιολογικό κάποιες σχέσεις να περνάνε κρίση και να ζητά κάποιος χρόνο. υποτίθεται ότι παίρνεις χρόνο για τον εαυτό σου, όχι ότι παίρνεις χρόνο για να κάνεις κάτι άλλο”, πρόσθεσε.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει για την παράλληλη σχέση της πρώην του καθώς και ότι το έμαθε από τον νυν σύντροφό της. “Το παιδί ήρθε να συζητήσουμε ένα πρότζεκτ, ήθελε ένα tattoo. Συζητήσαμε, επέστρεψε η Κάτια σπίτι από δουλειές, φεύγει αυτό το παιδί, περνάει ο καιρός, μου ζητάει η Κάτια χρόνο και σκάει ένα τηλέφωνο μία μέρα και μου λέει είμαι αυτός και αυτός και θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη”, είπε.

“Πραγματικά του βγάζω το καπέλο γιατί εγώ δεν το είχα κάνει. Και ζητάω συγγνώμη αυτή τη στιγμή, αυτός που με ακούει θα καταλάβει. Το κάρμα είναι κάρμα” πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ