Θηβαίος: Μου έχει προταθεί άπειρες φορές να μπω σε ψηφοδέλτιο

«Μου έχει προταθεί άπειρες φορές να μπω σε ψηφοδέλτιο. Με τη μια το απέρριψα. Προτίμησα την τέχνη μου γιατί και τα δύο δεν γίνονται. Συνάδελφοι μου που πήγαν να κατέβουν στην πολιτική δεν ωφελήθηκε κανείς» δήλωσε ο Χρήστος Θηβαίος στον ΑΡΤ 90,6 FM, στην εκπομπή του Λάζου Μαντικού.

Σας παραθέτουμε αποσπάσματα από την συνέντευξή του:

Γιατί έκοψε τα μαλλιά του:

«Φαίνομαι ντυμένος απλά. Είμαι επιμελώς ατημέλητος! Το σκεφτόμουν καιρό για τα μαλλιά και κάποια στιγμή – βλέπεις τώρα τους νέους ανθρώπους η οποίοι έχουν πυκνό μαλλί όπως και να το έχουν είναι όμορφο ως μαλλί – , ε όταν περάσεις κάποια ηλικία το μαλλί σου πέφτει. Ε είναι και αδύνατη η τρίχα και λέω ας το κόψω. Δεν ήθελα να κάθομαι να το σκέφτομαι. Όσο είχα μακριά μαλλιά το σκεφτόμουν» 

Ποια συνεργασία τον βοήθησε να πάει την καριέρα του ένα βήμα παραπάνω:

«Έχει τρία βήματα… Η πρώτη ήταν με τον Γιώργο Νταλάρα όταν τραγουδήσαμε την «Μικρή πατρίδα» και έγινε αυτό που έγινε. Η δεύτερη ήταν όταν τραγούδησα τα τραγούδια στο σήριαλ «Ο μεγάλος θυμός», τα τραγούδια του Βασίλη Δημητρίου. Όπου βγήκε το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα» και η τρίτη «Ο Άμλετ της Σελήνης» με τον Θάνο Μικρούτσικο!»

Για αν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κατάσταση στην καθημερινότητα του:

«Έχω κόψει πράγματα που έκανα παλιά λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα για ηθικούς λόγους. Δεν ένιωθα καλά να έχω πράγματα τα οποία δεν έχουν οι άλλοι. Προσπαθώ να βρω την ευτυχία σε άλλα πράγματα. Να υπάρχει πάντα και η δυνατότητα να συνδράμεις» 

Για τηλεοπτικές άδειες:

 «Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να συμβεί όλο αυτό με τις τηλεοπτικές άδειες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην έχω επιλογές διαφορετικές… Είναι περίεργο αυτό το πράγμα. Να σου πω το παρακολούθησα το πράγμα, είναι σε εξέλιξη ακόμα, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τίποτα… Που θα καταλήξει όλο αυτό; Ένας τζόγος ήταν αυτό, γιατί και στα καζίνο κλείνονται μέσα νυχθημερόν χωρίς να βλέπουν το φως της ημέρας, τρώνε, πίνουν, κοιμούνται και παίζουν. Κάπως έτσι το είδα να είμαι ειλικρινής. Υπάρχουν και άλλοι που λένε φόροι που πλήρωναν κανάλια πιο πριν, ξεπερνούν το ποσό που κέρδισε τώρα το δημόσιο. Αυτό που έγινε με το MEGA δεν το περίμενα…» 

Για Ελένη Μενεγάκη:

 «Δεν την έχω συναντήσει την Ελένη Μενεγάκη ποτέ. Θεωρώ ότι κάνει αρκετά καλά τη δουλειά της, αν και δεν είναι του γούστου μου τέτοιου είδους εκπομπές. Όχι δεν θα πήγαινα σε εκπομπή της Μενεγάκη! Αλλά θεωρώ ότι κάνει άψογα τη δουλειά της, απλά εγώ δεν έχω θέση εκεί. Θα πήγαινα μόνο αν άλλαζε το concept της εκπομπής την ημέρα που θα πήγαινα».

Αν τον έχει αγανακτήσει κάποιο δημοσίευμα:

«Θεωρώ ότι κανείς δεν μίλησε άσχημα για μένα σε δημοσίευμα ορμώμενος από κακία. Σκέφτηκα αρκετά με όποια δημοσιεύματα έχω διαβάσει. Πιο πολύ στεναχωρήθηκαν οι οικείοι μου και η οικογένεια μου παρά εγώ ο ίδιος. Οπότε την οικογένεια μου έπληξαν. Αυτό το οποίο μου έμεινε είναι όταν διάβασε ο μεγάλος μου γιος ο Νίκος, μου είπε εντάξει πατέρα συμβαίνουν αυτά στο διαδίκτυο. Αλλά όταν με είδε ότι ήμουν κάπως σκεπτικός και στεναχωρημένος… Μου λέει τι έγινε τελικά «μάσησες» πατέρα; Του λέω ναι και ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά και στεναχωριέμαι για εσάς. Και μου λέει μπαμπά αν πιστεύεις ότι βαθιά μέσα σου αξίζει να τιμωρηθείς. Θα τιμωρηθείς όσο σου αξίζει…» 

 

Διαβάστε επίσης:

Είναι αυτός ο Βασίλης Λεβέντης; – Το ΒΙΝΤΕΟ που έγινε viral

Σαν σήμερα “έφυγε” η Κατερίνα Γώγου

Όταν οι γονείς αντιγράφουν τις selfies των παιδιών τους – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ