Θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς – Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Κώστας Φραγκολιάς, τελικά είναι θετικός στον κορονοϊό. Ο πανελίστας στo “Happy Day”, ήταν σε καραντίνα τις τελευταίες ημέρες, καθώς η σύντροφός του, Δώρα Πατσιώτη, νοσεί.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία του Κώστα Φραγκολιά, λέγοντας ότι είναι καλά και ασυμπτωματικός.

«Σήμερα κανονικά θα επέστρεφε το αγόρι, ο Κώστας Φραγκολιάς. Νομίζω, όμως, επειδή περνούσε καλά ξάπλα, σου λέει θα κολλήσω τελικά και δεν θα είμαι στο Happy Day. Κάνω χιούμορ. Όντως το αγόρι προσπάθησε να μην κολλήσει, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι όταν είσαι στο ίδιο σπίτι, όσο και να τηρείς τα μέτρα, είναι δύσκολο να την γλιτώσεις. Την Κυριακή διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μέσα από ένα rapid test που έκανε, τη Δευτέρα έκανε το μοριακό ως όφειλε και δυστυχώς για τον Κώστα, κόλλησε. Ευτυχώς, το περνά σχετικά ασυμπτωματικός» είπε η παρουσιάστρια.

Τι είχε δηλώσει στην αρχή της καραντίνας του

“Έχω έρθει σε άμεση επαφή με άνθρωπο που έχει κορονοϊό. Ευτυχώς έχετε την Όλγα να μου κρατήσει ζεστή τη θέση” ανέφερε.

“Έκανα μοριακό, έχω πάρει και self test, μου τα έφερε η μητέρα μου μαζί με το φαγητό. Έκανα χθες και πριν λίγο. Όλα καλά” πρόσθεσε. “Να πω την αλήθεια μου κάνω ζωάρα! Είχα πει ότι θέλω να ξεκουραστώ. Δεν μπορεί να πέσει μια βαλίτσα με ένα εκατομμύριο;” σχολίασε με χιούμορ την κατάσταση. “Το κρούσμα είναι η κοπέλα μου, δεν έχω πρόβλημα να το πω. Αισθάνεται και αυτή κάποιες φορές καλά. Το βράδυ ανεβάζει δέκατα και έχει και πόνους στο κορμί. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια τώρα γιατί μετακόμισα, στο καινούργιο σπίτι να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Ο καθένας έχει τον χώρο του και ζούμε έτσι λίγο απομονωμένα όσο μπορούμε. Έχουμε πάρει και οξύμετρο, απλά η Δώρα είναι συνέχεια στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα” τόνισε. “Η μητέρα μου μας φροντίζει, μας έφερε φαγητάκια για τουλάχιστον δύο εβδομάδες” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ