Θετικός στον κορονοϊό ο Μπρους Ντίκινσον – Το μήνυμα του frontman των Iron Maiden για τον εμβολιασμό

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο frontman των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον, μόλις λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό κρούσματος στο οικογενειακό του περιβάλλον που είχε ως αποτέλεσμα να ακυρώει την περιοδεία του στη Μεγάλη Βρετανία. Μιλώντας στα μέσα, ο θρύλος της heavy metal υποστήριξε πως θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα σε περίπτωση που δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ στο Rolling Stone ότι έκανε τεστ για COVID-19 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μετά από συμπτώματα και βρέθηκε θετικός. «Φτερνιζόμουν λίγο. Για μερικές μέρες, ένιωθα λίγο αδύναμος, σαν γρίπη, και αυτό ήταν όλο» εξήγησε. «Και είμαι 63 ετών. Δεν έχω σχεδόν καμία αμφιβολία ότι αν δεν έκανα το εμβόλιο, θα μπορούσα να έχω σοβαρό πρόβλημα » πρόσθεσε.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κακώς ενημερωμένοι εάν δεν πάνε και δεν κάνουν δύο δόσεις εμβολίου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι για να παρακολουθούν συναυλίες, αλλά για την υγεία τους» υπογράμμισε.

«Ακόμη και αν κάνετε δύο δόσεις εμβολίου, μπορείτε να κολλήσετε την COVID-19 και επομένως μπορείτε να τη μεταδώσετε σε άλλα άτομα, που μπορεί να μην έχουν εμβολιαστεί και να αρρωστήσουν σοβαρά και να πεθάνουν» τόνισε ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

«Ο καρκίνος σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Τα καρδιακά επεισόδια σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. Η παχυσαρκία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Η ελονοσία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο… Έτσι, κάποια στιγμή, πρέπει απλώς να πούμε: «Μάλλον θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Και αν πρόκειται να ζήσουμε με αυτό, τότε εμβολιαστείτε» ανέφερε ο Μπρους Ντίκινσον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ