Θεσσαλονίκη: Έξαλλος ο Βέρτης με τον έλεγχο της αστυνομίας στο κέντρο που εμφανίζεται – “Έλεος, ας μας γράψουν”

Εκνευρίστηκε ο Νίκος Βέρτης την ώρα που βρισκόταν πάνω στην πίστα. Αφορμή η παρουσία της αστυνομίας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής έπειτα από δυο χρόνια και μια δικαστική περιπέτεια, άρχισε ξανά εμφανίσεις την περασμένη Παρασκευή. Η παρουσία των αστυνομικών και μικτών κλιμάκιων, στο πλαίσιο ελέγχου που διενεργούσαν στο μαγαζί, έκανε έξαλλο τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος τους ζήτησε να αποχωρήσουν.

Σε βίντεο που τράβηξαν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου και δημοσιεύει η ιστοσελίδα voria.gr, φαίνεται ο Νίκος Βέρτης να ζητά από το κοινό να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου, ώστε να αποδειχθεί ότι μόνο το χειροκρότημα μπορεί να ξεπεράσει τα 100 ντεσιμπέλ, καθώς οι αρχές ήλεγχαν την κλίμακα του ήχου εκείνη την ώρα.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουν κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…» είπε ο τραγουδιστής με τον κόσμο να τον χειροκροτά. Αμέσως μετά, συνέχισε να τραγουδά και απευθυνόμενος σε συνεργάτη του είπε «ας μας γράψουν».

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο τραγουδιστής να ξεσπά και να κλωτσά τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στη πίστα, ενώ πριν τραγουδήσει φώναζε «έλεος».

Δείτε το βίντεο που ανέβασε χρήστης στο Tik Tok:

Επίσης, απευθυνόμενος στο κοινό μίλησε για την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους. «Δεν μπορώ το άδικο, ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι δεν πρέπει να καπνίζεις, είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις» είπε ενοχλημένος ο γνωστός τραγουδιστής, φέρνοντας ως παράδειγμα την υπέρβαση του ορίου ταχύτητας στην Αττική Οδό, όπου την κλήση την πληρώνει ο οδηγός και όχι η εταιρεία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ