“Θες να με καταστρέψεις ‘Ελενα!”

Σε μια συνέντευξη- ποταμό στον Μανώλη Μαυρομουστακάκη, που δημοσιεύτηκε στο freegossip.gr, ο Τόνι Μαυρίδης μίλησε με σκληρά λόγια για την ‘Ελενα Παπαρίζου, το χωρισμο τους, τις δικαστικές διαφορές τους, την καριέρα της πρώην συντρόφου της και το “πρόβλημα” του αλκοόλ. Αυτό είναι σίγουρα το τέλος μιας σχέσης και η αρχή μιας μεγάλης κόντρας..Συγκεκριμένα, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, δήλωσε…

Για την ‘Ελενα και την καριέρα της :« Όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που κάθε καλοκαίρι κάνεις τριάντα συναυλίες σε γήπεδα με δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες άτομα και φτάνεις το 2012 να κάνεις πέντε συναυλίες σε κλαμπάκια και σε χώρους που εμείς τους λέμε ‘αρπαχτές’, τότε πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά. (…) Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες. Και αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της. Γιατί κανένας δεν την αγαπά για αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα»

Για την απόφαση της ‘Ελενας να φύγει και τη διεκδίκηση του σπιτιού : «Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες. Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ. Η απόφαση να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: ‘Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία´. Αυτό. Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. ´Εγώ, φεύγω, τρελάθηκα, φεύγω Σουηδία’. Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε ´ίσως είναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής´. Αυτό το άκουσαν πόσες χιλιάδες άτομα. Άρα, φεύγεις, ξαναγυρίζεις μετά το καλοκαίρι και τι έχει αλλάξει μέσα σ’ αυτόν το καιρό; Ήταν μια πρόταση του Πάριου, ήταν μια πρόταση από τον Antenna, και τι πας και λες μετά; ´Τόνι βγες έξω από το σπίτι’; Που εγώ πληρώνω το χαράτσι, το ρεύμα το νερό και όλα τα έξοδα που έχει ένα σπίτι; Ξαφνικά έρχεσαι πίσω και ζητάς, εγώ να βγω έξω στους δρόμους;» Γιατί η ‘Ελενα απέσυρε τα εξώδικα : «Είμαι σίγουρος πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας, του καλού παιδιού – και ήτανε – με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν. (…) Ο κόσμος στο κύκλωμα της κάποια στιγμή γύρισε εις βάρος της. Θεώρησαν πως ο Τόνι αν ήταν ένας παραγωγός στο πλευρό της, φυσικά και δικαιούται τα μισά. Τη μισή περιουσία. Έπρεπε λοιπόν να βγουν και να πουν: ‘Είμαστε καλοί άνθρωποι και τραβάμε πίσω όλες τις αγωγές και τα εξώδικα’. Για διαφημιστικούς λόγους».

Για τα σχόλια που τον θέλουν “ανεπάγγελτο”:  “Το να βγαίνεις έξω και να λες τι δουλειά κάνεις, φυσικά και δεν είναι κακό. Εμένα η δουλειά μου, είναι μουσικός. Γράφω τραγούδια. Αυτή είναι η δουλειά μου και την κάνω από 16 χρονών. Τώρα το ότι ο κόσμος δεν το γνώριζε, ήταν καθαρά δική μου επιλογή, γιατί ήμουνα με την Έλενα. Δεν είχα κανέναν λόγο να πάω να το δημοσιεύσω. Αλλά,…επειδή έβλεπα και άκουγα διάφορα, όπως “Ο Τόνυ τελικά τι ήτανε; Ένας χαραμοφάης; Ένας που έτρωγε μόνο τα λεφτά της Έλενας;”…(…) Με λίγα λόγια ισχύει το εξής: Ο Τόνυ δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα..κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας – όχι όλες – τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ. Βγήκαν μερικοί και είπανε ότι αυτό, είναι προς τιμήν της. Πως μου έκανε χάρη. Εμένα, δεν μου έκανε χάρη η Έλενα».

Για το αν η ‘Ελενα Παπαρίζου έχει πρόβλημα με το αλκοόλ :«Εγώ δεν ξέρω αν ήταν πιωμένη ή όχι, γιατί εγώ την Έλενα, έτσι την είχα δίπλα μου κάθε μέρα. Οπότε, δεν ξέρω πότε ήταν πιωμένη και πότε όχι. Κατάλαβες τι λέω; Πιστεύω στον Κωστόπουλο ξεκαθάρισε πολύ καλά τα πράγματα αν πίνει ή όχι. Είπε ΄Πίνω όπως όλος ο κόσμος. Όταν βγαίνω έξω στα μπουζούκια´».

Για τις επιλογές της πρώην συντρόφου του που βλάπτουν την εικόνα της : “Είναι όλα μαζί. Είναι από τις κακές εμφανίσεις, τις κακές επιλογές που έχει κάνει από τον Απρίλιο του 2011 που χωρίσαμε, οι επιλογές, ακόμα και τα τραγούδια. Μην ξεχνάμε, πως τα τραγούδια που τραγουδούσε, περνούσαν πρώτα από μένα. Τα ενέκρινα εγώ. Αυτή τη δουλεια κάνει ο παραγωγός. Από την ημέρα που χωρίσαμε, δεν υπάρχει δίπλα της ο σωστός άνθρωπος. Θα μου πεις, δεν μπορεί να το κρίνει η Έλενα; Μπορεί. Το τι θέλει ο Έλληνας, εγώ το ξέρω καλύτερα. Στα διάφορα μαγαζι’ά που έχει πάει και έχει πει κάποια πράγματα…(…) Εγώ αυτό δεν θα επέτρεπα ποτέ να συμβεί. Θα ήμουν δίπλα της, θα την τσιμπούσα, δεν ξέρω τι θα έκανα. Είναι μια αυθόρμητη κοπέλα και βγάζει έναν αυθορμητισμό. Ο κόσμος όμως αυτό δεν το ξέρει. Εγώ θα ήμουν εκεί και θα την προστάτευα. Δεν υπάρχει κάποιος εκεί, να την προστατέψει. Λάθος κινήσεις είναι οι έξοδοι που έχει κάνει, λάθος κινήσεις είναι τα τραγούδια, οι επιλογές τους, λάθος κινήσεις είναι οι λάθος συνεργάτες με τους οποίους τραγουδάει στα νυχτερινά μαγαζιά και οι συναυλίες που θα κάνει”

Και σε ένα εκρηκτικό φινάλε, ο Τόνι Μαυρίδης ξεσπάει για τον χαρακτήρα και τις προθέσεις της ‘Ελενας:  « Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ό, τι ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει. Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι η Έλενα διεκδικεί τα πάντα, να πάρει τα μηχανήματα του Τόνι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας της; Άρα, θες να ΜΕ Γ@&*ΣΕΙΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ