Θεοφανία Παπαθωμά: Ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα

Το ξέσπασμα της Θεοφανίας Παπαθωμά προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γρηγόρη Πετράκο στη συνέντευξη που παραχώρησε ο σύζυγός της στο Πρωινό.

Ο τραγουδιστής ανάρτησε το βίντεο με την συνέντευξή του, με την ηθοποιό να ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα με σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση.

 

Συγκεκριμένα η Θεοφανία Παπαθωμά έγραψε:

Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου”.
Παπαθωμά-Λιάγκας

Πετράκος: Βρισκόμαστε σε πόλεμο – Λιάγκας: Εκλαμβάνεις τον εαυτό σου ως αυτόκλητο σωτήρα;

Ο Γρηγόρη Πετράκος μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τόσο για τη στάση του απέναντι στον εμβολιασμό, όσο και για τις δηλώσεις του για τον Πάνο Κιάμο.

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε για την επιστολή του προς τον Πάνο Κιάμο και υποστήριξε ότι τον βρήκε αντίθετο το γεγονός ότι, ενώ είχε τη δυνατότητα να επιλέξει να δέχεται στο κέντρο και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους,  εκείνος επέλεξε να έχει κοινό εμβολιασμένων μόνο.
Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε κάποιες από προσεγγίσεις του τραγουδιστή για το θέμα ως “επιθετικές, και απαξιωτικές” , ενώ του έθεσε το ερώτημα για το αν ο εκλαμβάνει τον εαυτό του ως  έναν “αυτόκλητο σωτήρα” που θέλει να διαφωτίσει τους ανθρώπους.
Ο γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση του, λέγοντας πως πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει πόλεμος και κατέληξε υποστηρίζοντας ότι παλεύει για το πώς θα είναι η κοινωνία σε 5-10 χρόνια.

“Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε σε έναν πόλεμο. Υπάρχει πόλεμος. Όχι τον υγειονομικό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος για την ανάμειξή του με την πολιτική
Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην απόφαση του τραγουδιστή να αναμειχθεί με τα πολιτικά δρώμενα στο πλευρό του Γιώργου Τράγκα, και αναρωτήθηκε σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να γίνει υπεύθυνος Τύπου του φορέα.

“Δεν συμμετέχω σαν καλλιτέχνης” ξεκαθάρισε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ πρόσθεσε ότι από αντίδραση θέλησε να τοποθετηθεί πολιτικά με τις δημοσιεύσεις του, καθώς όπως είπε: “έβλεπα μια ανακολουθία αυτών που διάβαζα και αυτών που ζούσα”.

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις του σχετικά με τον κορονοϊό αποτέλεσαν μια “πολιτική πράξη”, ενώ παράλληλα η συμμετοχή του σε ομάδες με “κοινωνικούς αγώνες” τον οδήγησαν τελικά στην ενασχόληση με την πολιτική.

“Ασχολήθηκα με τα κοινά χωρίς να το έχω καταλάβει”, είπε, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι του έγιναν πολιτικές προτάσεις από πολλά, μικρά, κόμματα. Ο τραγουδιστής τόνισε ότι ο λόγος που δέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Τράγκα ήταν ότι ήθελε να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους.

Παίρνοντας τον λόγο, η Φαίη Σκορδά χαρακτήρισε τις απόψεις του τραγουδιστή “απόλυτες”, δεδομένου ότι ο Γρηγόρης Πετράκος δεν έχει σπουδάσει ιατρική.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ποτέ δεν έκανε τον επιστήμονα, αλλά τον δημοσιογράφο. Είπε ότι ήθελε να καταλάβει τι συμβαίνει σε σχέση με την πανδημία, γι’ αυτό και ενημερωνόταν πολλές ώρες, παρακολουθώντας συνεντεύξεις ειδικών.

Ο Πετράκος αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του αντιεμβολιαστή, καθώς έχει κάνει στη ζωή του εμβόλια γενικώς, ενώ δεν δέχεται να τον αποκαλούν αρνητή, καθώς κατά τα λεγόμενα του δεν αρνείται την ύπαρξη του κορονοϊού, αλλά τη σοβαρότητά του και τα μέτρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ