Θέμης Γεωργαντάς για τα επεισόδια στα MAD VMA: Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου

O Θέμης Γεωργαντάς σχολίασε σήμερα τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια των MAD VMA 2022, όταν ήρθαν στα χέρια οι trappers, Snik, Light και Trannos. “Είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει”, είπε αρχικά ο Θέμης Γεωργαντάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Μόλις έγινε το δεύτερο περιστατικό, εξήγησε, “λέω οκ, δεν είναι καλά τα πράγματα. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ στο επαγγελματικό κομμάτι” και σημείωσε ότι όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια παιδιών, που ήθελαν να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

“Ενημερώνομαι ότι τα acts, τα live των καλλιτεχνών που προκάλεσαν τα επεισόδια αφαιρούνται από τη βραδιά και ενημερωνόμουν βήμα-βήμα. Μάθαινα ένα δύο λεπτά πριν βγω στη σκηνή τι θα πω, είχε διαλυθεί όλο. Μαθαίνω μετά από λίγο ότι αυτά τα live επανέρχονται και οι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν κανονικά”, τόνισε ο παρουσιαστής των βραβείων.

“Η πρώτη αντίδραση -και πολύ σωστή για εμένα- ήταν να φύγουν από την βραδιά…” είπε στη συνέχεια για να προσθέσει πως “αρνήθηκαν να αποχωρήσουν, μπήκαν στα καμαρίνια τους και είπαν ότι δεν θα φύγουν αν δεν κάνουν κανονικά το act… Για εμένα η απόφαση ήταν σωστή, γιατί δεν υπήρχε λόγος να μεγαλώσει άλλο η κόντρα, διαφωνία, σύγκρουση. Άνθρωποι του MAD ήταν έξω από το καμαρίνι του καθενός για να είναι σίγουροι ότι όταν τραγουδούσε ο ένας δεν θα έβγαινε έξω ο άλλος. Τραγούδησαν και μετά αποχώρησαν…”.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι έχει στεναχωρηθεί για τα επεισόδια αυτά και τα καταδικάζει 100%. “Αυτό που έκαναν ήταν μια τεράστια έλλειψη σεβασμού απέναντι σε όλα αυτά παιδιά, τα οποία πλήρωσαν εισιτήριο για να έρθουν να τους δουν και να τους χειροκροτήσουν. Αυτό με θλίβει πολύ”, τόνισε ο Θέμης Γεωργαντάς.

“Την επόμενη μέρα ζητήσαμε από τις δισκογραφικές εταιρείες των δύο καλλιτεχνών να μας στείλουν μια λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που συνόδευαν τους δύο τράπερς, αυτών που είχαν όλα αυτά τα backstage pass. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση”, είπε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ