Θέμης Αδαμαντίδης: Η απάντηση του για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του και το βίντεο

Απαντήσεις για το εάν είναι εκείνος στο βίντεο-ντοκουμέντο και για το αν χτύπησε τη σύντροφό του έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι μια από τις πρώην συντρόφους του άλλαξε στάση και θα βρεθεί στο πλευρό του.

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το επεισόδιο με τη Βαρβάρα Κίρκη, ο Θέμης Αδαμαντίδης ισχυρίζεται πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει» πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία. «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου και έχουμε και παιδί μαζί και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

Θέμης Αδαμαντίδης: Τι λέει για το βίντεο

Αναφορικά με το βίντεο, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε «ο κ. Κούγιας ξέρει καλά και αυτό θα το δούμε στη δίκη».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης απαγορεύεται να επικοινωνεί με τη σύντροφό του και να την πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως η γυναίκα που στήριζε τη Βαρβάρα Κίρκη, η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα, άλλαξε στάση και θα παρουσιαστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο. «Αυτό έχω μάθει από κάποια φίλη της» ανέφερε.

Θέμης Αδαμαντίδης: Στο πλευρό του βρέθηκε η πρώην σύντροφός του, Ρόσι

Την ώρα της συνέντευξης στο πλευρό του βρέθηκε η Ρόσι, η πρώην σύντροφός του, επί 22 χρόνια. Ήταν μαζί του και στα δικαστήρια. Ήρθε από τη Βουλγαρία στη χώρα μας, μόνο και μόνο για να τον στηρίξει. Η ίδια δήλωσε: «Είναι ο άνθρωπος μου, τον αγαπάω και θα τον στηρίζω. Με στεναχωρεί όλο αυτό γιατί δείχνει μια εικόνα που ο Θέμης δεν έχει καμία σχέση, είναι καλός άνθρωπος. Ήταν πάντα καλός με αγάπη με φροντίδα, δεν είχα τέτοια προβλήματα».

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης λύγισε όταν μίλησε για τα παιδιά του: «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι». «Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Στο τέλος ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη από του δημοσιογράφους για τη φράση «Καλώς τα παιδάκια» που είπε στο δικαστήριο αλλά και προς τους θαυμαστές του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ