The Voice: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής μέσα στην πανδημία – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσω βιντεοκλήσης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στον τελικό του The Voice, που διενεργήθηκε εν μέσω πανδημίας και υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Πρόκειται για τον 41χρονο πάστορα Τοντ Τίλμαν, τον διαγωνιζόμενο που υποστηριζόταν από τον Μπλέικ Σέλτον, τον αστέρα της Country μουσικής που καταφέρνει να αναδείξει νικητή για έβδομη φορά τον προστατευόμενό του, ενώ είναι η πρώτη του νίκη στις τέσσερις τελευταίες σεζόν.

Ο Τίλμαν από το Μερίντιαν του Μισισιπί ξεχώρισε με την αισθαντική country φωνή του και στέφθηκε νικητής στη 18η σεζόν του talent show. Η τελευταία νίκη του Σέλντον ως κριτή ήταν στη 13η σεζόν με την Κλόε Κοχάνσκι.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Τίλμαν είπε “όταν ακούστηκε το όνομά μου έπαθα μπλακάουτ”. Από την πλευρά του ο Σέλτον είπε: “Ο Τοντ είναι όσο ταλαντούχος όσο και οι άλλοι τέσσερις φιναλίστ αλλά αυτό που πιθανόν τον ξεχώρισε είναι το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί μαζί του. Είναι ένας άνθρωπος που όλοι ελπίζουν κάποια μέρα να συναντήσουν, δεν εκπλήσσομαι. Μακάρι να είχα δισκογραφική εταιρεία να του κάνω συμβόλαιο γιατί θα τον έβαζα προτεραιότητα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είναι η στιγμή. Θέλω να τον στηρίξω με όποιον τρόπο μπορώ”. Ο Τίλμαν νίκησε τους διαγωνιζόμενους που υποστηρίζονταν από τον Νικ Τζόνας, τον Τζον Λέτζεντ και την Κέλι Κλάρκσον.

Ο Τίλμαν είναι πάστορας στην εκκλησία όπου μεγάλωσε και είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του από το σχολείο. Απέκτησαν τρία παιδιά μαζί και μετά αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Συγκέντρωσαν με τη βοήθεια φίλων και της κοινότητας 20.000 δολάρια και έτσι υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι. Αποφάσισαν να επεκτείνουν την οικογένειά τους όταν το γραφείο υιοθεσιών τους ενημέρωσε ότι η αδερφούλα της κόρης τους χρειάζεται ένα σπιτικό. Έπειτα από ανώνυμη δωρεά, κατάφεραν να την υιοθετήσουν. Έτσι τώρα έχουν οκτώ παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ