The Voice – Ιωάννα Κουταλίδου: Ενοχλήθηκα που οι κριτές ρώτησαν τρεις φορές ποια είμαι

Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε η Ιωάννα Κουταλίδου ερμηνεύοντας το τραγούδι “Μια χαμένη Κυριακή” χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει τους κριτές να γυρίσουν για να τη διεκδικήσουν στην ομάδα τους. Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story, μιλώντας στην εφημερίδα “Ontime” διευκρίνισε πως δεν στεναχωρήθηκε που δεν γύρισαν οι κριτές αλλά ενοχλήθηκε που την ρώτησαν τρεις φορές ποια είναι.

“Μου φάνηκε περίεργο όλο αυτό” είπε. “Εκείνη τη στιγμή βρέθηκα στην άβολη θέση να υπερασπιστώ την ανωνυμία που δεν έχω. Ειλικρινά δεν με ενόχλησε καθόλου που δεν γύρισαν τις καρέκλες τους γιατί οι καλλιτέχνες αυτοί εκπροσωπούν ένα άλλο είδος μουσικής. Τους εκτιμώ, τους θαυμάζω αλλά δεν είναι λαϊκοί τραγουδιστές. Ο Πάνος Μουζουράκης είναι stand up comedian, ηθοποιός και τραγουδιστής, ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου ποπ τραγουδιστές και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη εκπροσωπεί ένα άλλο είδος τραγουδιού” τόνισε η Ιωάννα που δεν άφησε ποτέ το τραγούδι.

Επίσης τελείωσε και τις σπουδές της στην Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ασκεί το επάγγελμα αυτό στη Ρόδο όπου ζει πολύ ευτυχισμένη εδώ και έξι χρόνια με την οικογένειά της.

Η Ιωάννα θυμάται με πολλή αγάπη το “Fame Story 2” και τους συμπαίκτες της. “Θα ξαναπήγαινε και σήμερα” λέει ενώ υποστήριξε και τα ριάλιτι, ακόμα και το Big Brother, λέγοντας και ως ψυχολόγος ότι το θεωρεί ένα κοινωνικό πείραμα.

ΠΗΓΗ: Ontime

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ