«The Sopranos»: Πέθανε ηθοποιός της διάσημης σειράς

Θλίψη για τον θάνατο του ηθοποιού Ρόμπερτ Λουπόνε (Robert Lupone), γνωστού από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «The Sopranos».

Ο Λουπόνε που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Dr. Bruce Cusamano, στην πασίγνωστη σειρά «The Sopranos» πέθανε στις 27 Αυγούστου, ωστόσο η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή σήμερα, Δευτέρα 29 Αυγούστου.

«Η κοινότητα του MCC Theatre θρηνεί την απώλεια του πολυαγαπημένου και μοναδικά εμπνευσμένου συνεργάτη, συναδέλφου και αγαπητού φίλου μας, Μπομπ Λουπόνε, ο οποίος έζησε άφοβα και με μεγάλη περιέργεια, καλό χιούμορ, απεριόριστο πάθος και μεγάλη καρδιά», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πριν από περίπου δύο μήνες, ένας ακόμη πρωταγωνιστής της διάσημης σειρας έφυγε από την ζωή. Ο Αμερικανός ηθοποιός Τόνι Σιρίκο, ο οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον γκάνγκστερ Πόλι Γουόλνατς στη δημοφιλή σειρά «The Sopranos», έφυγε από τη ζωή την Παρσκευή 8 Ιουλίου σε ηλικία 79 ετών, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ο Σιρίκο είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά της HBO, που ξεκίνησε το 1999 και γνώρισε μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Αν και έπαιξε μικρότερους ρόλους σε έξι ταινίες του Γούντι Άλεν, από το 1994 έως το 2016, ο Σιρίκο δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός πριν από τον ρόλο του ως μέλος της μαφιόζικης οικογένειας του Τόνι Σοπράνο, που ενσάρκωσε ο Τζέιμς Γκαντολφίνι.

Στη σειρά «The Sopranos» ο Πόλι Γουόλνατς ήταν ένας εγκληματίας που κατά περιόδους επεδείκνυε ευγενή αισθήματα, ορισμένες φορές κωμικός, αλλά πάντοτε πιστός στο αφεντικό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ