«The 2Night Show»: Ο Δημήτρης Παπάζογλου μας συστήνει την ηρωίδα με τις ψηλοτάκουνες γόβες που υποδύεται επί σκηνής

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι απόψε ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος φέρνει το χρώμα μιας άλλης «ασπρόμαυρης» εποχής στο «The 2NightShow».

O επιτυχημένος χορευτής και χορογράφος μιλάει για τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές που καθόρισαν τη ζωή και την καριέρα του. Γιατί θεωρεί ότι τιμωρήθηκε μετά από τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην «Εύθυμη χήρα»; Πού γνώρισε τη Μαρινέλλα και πώς ήταν η συνεργασία του με τον Θύμιο Καρακατσάνη; Τι θυμάται έντονα από τις συναντήσεις του με τις μεγάλες σταρ της εποχής, Σοφία Λόρεν, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Μπριζίτ Μπαρντό, Ούρσουλα Άντρες και Κατρίν Ντενέβ;

Επίσης, μιλάει ανοιχτά για τα «ξεφωνητά» που είχε υποστεί, την αγάπη και την αποδοχή της μητέρας του, αλλά και για τον τρόπο που προστάτευσε την εικόνα του όλα αυτά τα χρόνια, με κίνδυνο να φαίνεται «σνομπ».

Τέλος, συστήνει στο κοινό την Κατερίνα, με τα κατακόκκινα νύχια και τις ψηλοτάκουνες γόβες, την ηρωίδα στην οποία μεταμορφώνεται επί σκηνής για την παράσταση «Κόκκινα Φανάρια», του Βασίλη Μπισμπίκη.

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 24:00.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ