Θάνος Κιούσης: «Φλερτάρω πολύ με τη δημοσιογραφία, αλλά πετάω κοτσάνες»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ο Θάνος Κιούσης.

Ο Showman (γνωστός και ο Τόνι Σφήνος) και παρουσιαστής της εκπομπής «5Χ5» αποκάλυψε πως αποθηκεύει συνεχώς στο μυαλό του νέες ιδέες.

«Δεν πλήττω εύκολα, συνεχώς “γεννάω” πράγματα. Έχω μια λίστα μέσα μου με ιδέες που καταγράφονται. Όταν φτάνω στο σημείο της κούρασης ή της βαρεμάρας έχω μια εναλλακτική. Θέλω να κάνω αυτό που με ενδιαφέρει εμένα! Φλερτάρω πολύ με την δημοσιογραφία αλλά δεν το έχω, πετάω κάτι κοτσάνες. Μου αρέσει η άλλη δημοσιογραφία που είναι να κάνεις ρεπορτάζ. Θα ήθελα να πάω πιο ανατολικά. Μου αρέσει πολύ η Ινδία, η κουλτούρα, ο τρόπος που μιλάνε και είναι καταπληκτικό. Είμαστε κοντά σαν λαοί αλλά θα ήθελα να γίνει αυτό το ταξίδι και να ενώσω αυτούς τους δύο πολιτισμούς.

Η νύχτα άλλαξε λίγο τη σύστασή της. Όταν είσαι ανύπαντρος είναι άλλη νύχτα, όταν είσαι παντρεμένος άλλη νύχτα. Ξεκίνησα με τους “Σαλάτα” ως θεατρικό προϊόν, μετά έγινε ανάγκη, μετά κυρίως δουλειά και το τρως το πακέτο. Είναι δύσκολη και ευτυχώς ότι αν δουλεύαμε παλιά θα ήμασταν 7 στα 7. Αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις έχει λεφτά. Θα μπορούσε να είχε περισσότερα. Ο κόσμος δεν είναι κουτός, ξέρει τι πουλάς και είναι εκεί. Αν είσαι ένα πυροτέχνημα θα λάμψεις για λίγο, αν είσαι αστέρι θα λάμπεις για πάντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ