Θάνος Καλλίρης: Δεν είναι η Ναταλία Γερμανού ο μόνος λόγος ύπαρξής μου στα κανάλια

O Θάνος Καλλίρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Status” με τον Κωνσταντίνο Καμέα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Ναταλία Γερμανού, στη σχέση τους και στον χωρισμό τους. 

Απόσπασμα από την συνέντευξή του προβλήθηκε στο “Happy Day”, στο οποίο ο τραγουδιστής μίλησε για τις σχέσεις που έχει με την παρουσιάστρια σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα γράφονται σχετικά με τον ίδιο και την Ναταλία Γερμανού.

“Είχαμε και διατηρούμε μια πολύ ωραία και υγιή σχέση με τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία αγαπηθήκαμε πάρα πολύ. Χωρίσαμε υπό πολύ κανονικές και καλές συνθήκες το 1995. Εμένα μου κάνει κακό κάποιες φορές να το συζητάω ακόμα, γιατί έκανα 45 λεπτά εκπομπή με τον Αρναούτογλου για κύριο λόγο ότι έβγαλα ένα καινούργιο τραγούδι, για λιγότερο από 1 λεπτό με ρώτησε κάτι για την Ναταλία που απάντησα με χιούμορ και όλα τα σάιτ έγραψαν για αυτό το λεπτό που αναφέρθηκα στην Ναταλία Γερμανού”.

“Με αυτό φαίνεται σαν να τριγυρνάω στα κανάλια και ο μόνος λόγος ύπαρξης μου σε αυτά είναι να αναφερθώ στην Ναταλία Γερμανού”, πρόσθεσε ο Θάνος Καλλίρης.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Θάνος Καλλίρης

 

Exit mobile version