Θάνος και Άλεξ Παϊτέρης: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον πατέρα τους

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσαν συνέντευξη ο Άλεξ και ο Θάνος Παϊτέρης. Μεταξύ άλλων, τα δύο αδέλφια μίλησαν και για το γεγονός πως πλέουν έχουν καλή σχέση με τον πατέρα τους και γνωστό καλλιτέχνη Βασίλη Παϊτέρη.

Ο Θάνος Παϊτέρης μιλώντας για την σχέση τους με τον πατέρα τους είπε: «Συζητούσαμε καιρό να διασκευάσουμε το «Λόγια κλειδωμένα» του πατέρα μας. Η σχέση μας πέρασε από πολλές διακυμάνσεις από την παρέα που κάνουμε τελευταία. Νομίζω ότι καταλήξαμε, τολμώ να πω, καλοί φίλοι πια και με αφορμή ότι θα βγει τώρα το τραγούδι είναι λίγο σημαδιακό!».

Ακόμα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «18 Γενάρη που είναι του Αγίου Αθανασίου και γιορτάζω, έχει γενέθλια ο πατέρας μου. Έκατσε ωραία και κάναμε ένα ωραίο γλέντι και έγινε η επανασύνδεση!

Νομίζω ότι όσο μεγαλώνεις κι αποδέχεσαι κάποια πράγματα και καταλαβαίνεις και προσπαθείς να μπεις στα παπούτσια του άλλου, με όποια παράπονα και να έχει ένα παιδί, νομίζω ότι όταν το αποδέχεσαι ηρεμείς! Όσο χρονών και να φτάσει κάποιος, δεν σταματά να θέλει μία συμβουλή και μία κουβέντα».

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Παϊτέρης εξήγησε ότι: «Χαρήκαμε και χάρηκε κι αυτός. Υπάρχουν διακυμάνσεις και τώρα που μιλάμε είμαστε καλά! Όσο μεγαλώνεις, βλέπεις και διαφορετικά πράγματα στους γονείς και ειδικά εμείς με τον πατέρα μας, κάποια πράγματα μπορεί να ήταν παρεξηγημένα πιο παλιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ