Θανάσης Ευθυμιάδης: Μας δείχνει πώς να αντιμετωπίσουμε τη δυσκοιλιότητα – ΦΩΤΟ

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα social media από τότε που δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram. Η αλήθεια είναι ότι ο γνωστός ηθοποιός χρησιμοποιεί τα social media με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς προτρέπει τους followers τους να αγαπήσουν τη φύση και να ακολουθήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αυτή τη φορά Θανάσης Ευθυμιάδης δίνει συμβουλές για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να μας δείξει και τη στάση που παίρνει όταν πηγαίνει τουαλέτα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Lock down-Soul up. Με όλα αυτά που ζούμε, εγώ θα μιλήσω για χέσιμο, Ναι!!

Αυτή την στάση(στην φώτο επάνω) παίρνω όταν πηγαίνω τουαλέτα ( Number 2 )

Από τότε που βγήκε απ’την “πολιτισμένη” μας ζωή η φυσιολογική στάση αφόδευσης (βαθύ κάθισμα), μπήκε η δυσκοιλιότητα!!!! Με την σύγχρονη καθιστή τουαλέτα, δεν γίνεται εύκολη και πλήρης κένωση.

Το έντερο βρίσκεται στη σωστή θέση μόνο όταν είμαστε στο βαθύ κάθισμα (όπως στις παλιές τούρκικες τουαλέτες, που μαθαίνω ότι ξαναγίνονται μόδα στην Ευρώπη).

Σε συνδυασμό με την έλλειψη άσκησης, με κακή διατροφή και ψυχολογία, η δυσκοιλιότητα, μπορεί να γίνει ο δικτάτορας της ζωής μας.

Δεν γίνεται ενώ τρώμε κάθε μέρα, να μην πηγαίνουμε καθημερινά και στην τουαλέτα!

Η σύγχρονη ιατρική παραδέχεται ότι η καλή υγεία και η καλή διάθεση ξεκινούν από την καλή λειτουργία του έντερου. Στο τέλος, δεν χρησιμοποιώ χαρτί τουαλέτας( χημικά λευκασμένος πολτός), αλλά ξεπλένομαι με νεράκι και σκουπίζομαι με πετσέτα.

May there be peace May everybody poop effortlessly!!!

Ps. Για όσους είναι αδύνατον να κάτσουν στο βαθύ κάθισμα, μπορούν να δοκιμάσουν, ενώ κάθονται στη καθιστή τουαλέτα, να έχουν τα πέλματα τους πάνω σε ένα υπερυψωμένο μικρό σκαμνάκι (poop stool) ή στίβα από περιοδικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis)

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.