Θανάσης Αναγνωστόπουλος σε Θοδωρή Μαραντίνη: «Ναι, φτάνει! Την είπες μία φορά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «ONIRAMA», Θοδωρής Μαραντίνης και μίλησε  για το νέο νησιώτικο τραγούδι που έβγαλε σόλο με τον τίτλο «Τρελαίνομαι».

Θοδωρής Μαραντίνης: «Αυτά τα δύο πράγματα ψάχνει ο κόσμος για μένα, τι καήλα είναι αυτή ρε παιδί μου;»

Ο τραγουδιστής περιέγραφε το πως συνεννοείται με την μπάντα του, αλλά και τα διάφορα σχόλια που άκουσε για τη λέξη «καυ…εις» που υπάρχει στους στίχους.

«Πρέπει να ακούσεις σίγουρα και τη δική σου φωνή μέσα σου. Όπως ακόμα ένα νησιώτικο, που έχει μέσα τη λέξη «καυ…ζεις» και κάποιοι μου έλεγαν ότι δεν μπορείς να βγάλεις τραγούδι με τη λέξη «καυ…ζεις.» είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει: «Ναι, φτάνει! Την είπες μία φορά.»

«Δεν θεωρώ ότι είναι κακό ούτε βρισιά, αλλά ότι στην πράξη είναι η πιο γλυκιά και συναινετική μορφή του φλερτ. Άλλα παράγωγα της λέξης έχουν γίνει λίγο περίεργα. Υπήρχαν διάφορες απόψεις ότι δεν πρέπει. Έχει βάλει αυτή τη λέξη κι ο Εισβολέας με τη Ματούλα Ζαμάνη. Μπορεί να ακούσεις διάφορα σχόλια» συνέχισε παρακάτω ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ