“Θα παντρευτώ μόνο αν το θελήσω”

“Θα παντρευτώ μόνο αν το θελήσω”

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στο “ΕΓΩ! Weekly” για τη συμμετοχή της στην Eurovision, αλλά και το ενδεχόμενο στο μέλλον να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

“Η παρουσίαση θα είναι λιτή και κομψή, με τη σκηνοθετική άποψη του Κλείτου Κλείτου και φυσικά του Σουηδού σκηνοθέτη. Η εικόνα στηρίζεται στην έκφραση, στα φώτα, αλλά περισσότερο σε αυτό που εκπροσωπεί το τραγούδι. Μια όμορφη μπαλάντα με μια τραγουδίστρια επί σκηνής, χωρίς μουσικούς ή φωνητικά” αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη φετινή Eurovision, ενώ συμπλήρωσε: “Το φόρεμα είναι δημιουργία του Laskaris. Η συνεργασία μας ήταν άψογη και όσο κομψά είναι τα ρούχα του, τόσο κομψή και η συμπεριφορά του”.

Επίσης, η Δέσποινα Ολυμπίου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια στο άμεσο μέλλον, τονίζοντας όμως: “Ίσως και να χαμογελώ στη ιδέα, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως σε αυτόν που έχω δίπλα μου”, ενώ για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της πρόσθεσε: “Αν θέλω κάτι, το κάνω. Επομένως, όταν θα παντρευτώ, σίγουρα θα το θελήσω πρώτα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ