Λίγο πριν την επιστροφή της στο τηλεοπτικό πλατό του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στην αγαπημένη της Άνδρο, μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο.
Μετά την Άνδρο, όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, τις εξορμήσεις της στην Σκιάθο, τη Σκόπελο, τη Χίο και την Κάρυστο, η Ελένη Μενεγάκη, ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του συντρόφου της Ματέο.
Το ζευγάρι επισκέφθηκε τις όμορφες παραλίες του νησιού, το οποίο έχει γίνει το ησυχαστήριο της Ελένης και ο φωτογραφικός φακός του OK! την απαθανάτισε, με τον σύντροφό της, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.
Τελευταίες μέρες στον παράδεισο
Λίγο πριν την επιστροφή της στο τηλεοπτικό πλατό του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη πέρασε τις τελευταίες μέρες των διακοπών της στην αγαπημένη της Άνδρο, μαζί με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο... ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Lifestyle
Google
Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Google
Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ