Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής για τον βιασμό που υπέστη στην ηλικία των 6 ετών – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Τάσος Ξιαρχό. Ο ταλαντούχος χορευτής και performer μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του αλκοολικού πατέρα του.

Ο Τάσος Ξιάρχο, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, εξήγησε το πώς έπεσε στα δίχτυα του νεαρού άντρα που ασέλγησε πάνω του, στην ηλικία των έξι ετών. Ο χορευτής και χορογράφος μίλησε και για την πρόσφατη αινιγματική ανάρτηση που έκανε στα social media, ενώ αποκάλυψε με ποιο τρόπο έχει δει, κατάματα, τη βρωμιά.

Πριν από μερικές ημέρες ο Τάσος Ξιάρχο ανέβασε μία φωτογραφία από θεατρική παράσταση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και την οποία συνόδευσε με ένα αινιγματικό σχόλιο.

“Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά, για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντας τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά…. όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα… Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει, να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα, τίποτε σε κανέναν ‘επόμενο’ από κανέναν ‘επόμενο’. Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του”, ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία ο ταλαντούχος χορευτής.

“Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο μπαμπάς μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη… Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά… Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;” περιέγραψε ξεσπώντας σε κλάματα. 

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ