Τάσος Νούσιας: «Δεν αντιμετώπισα τη δουλειά μας ψωνίστικα, δεν θεωρώ ότι κάνουμε τίποτα σπουδαιότερο…»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» βρέθηκε ο Τάσος Νούσιας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα έντονα εφηβικά του χρόνια, για τον πρωταθλητισμό στον στίβο και για τις δυσκολίες που τον έκαναν να αντιμετωπίζει τη δουλειά του με ταπεινότητα και όχι με έπαρση.

«Ευτυχώς που ασχολήθηκα με τον στίβο, ήταν μεγάλη εκτόνωση για μένα. Η βασική μου παιδεία στηρίχτηκε στον πρωταθλητισμό, η διαχείριση του μεγάλου πόνου, της έντασης».

«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να έρθει από νωρίς σε επαφή με την ήττα και τη νίκη και να παιδευτεί με αυτό. Να τραβήξει τα φυσικά του όρια και να αναλογιστεί να γίνει με έναν τρόπο καλύτερος».

Στην πορεία του δεν καβάλησε ποτέ το καλάμι και δεν θεώρησε ότι διαφέρει από τον απλό

«Δεν μπορείς να κακιώσεις με τον κόσμο ειδικά όταν έρχονται ανοιχτά με αγάπη και τόσο ενθουσιασμό οφείλεις να τους αγκαλιάσεις. Τώρα όπως και όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις δικές μας σκιές και σκοτούρες και εκείνη την ώρα μπορεί να ταραχτείς. Ας μας συγχωρέσει ο κόσμος αν δεν είμαστε τόσο “καλοπρόθετοι”».

«Δεν αντιμετώπισα τη δουλειά μας ψωνίστικα, δεν θεωρώ ότι κάνουμε τίποτα σπουδαιότερο από τους άλλους . Για εμένα μένει ο κόπο της δουλειάς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ