Τάμτα: Έβγαλε ελληνική ταυτότητα έπειτα από 23 χρόνια

Ήρθε στην Ελλάδα πριν 23 χρόνια. Ωστόσο κατάφερε να βγάλει ελληνική ταυτότητα μόλις την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Τάμτα.

Η τραγουδίστρια, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γεωργία, μοιράστηκε τη χαρά της στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφία που κρατά το δελτίο ταυτότητας.

Να σημειωθεί πως η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε αναφερθεί, στο παρελθόν για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει στη χώρα της, αλλά και για την οικονομική στενότητα ερχόμενη σε μια άλλη χώρα.

«Η γενιά μου είχε περάσει μεγάλη πείνα στη Γεωργία, καθόμασταν στην ουρά με κουπόνι για να πάρουμε ψωμί και γινόταν σκοτωμός για να καταφέρεις να πάρεις έστω μισό. Καθόμουν ατελείωτες ώρες στην ουρά για το ψωμί και διασκέδαζα με τα άλλα παιδιά, ήταν ο τρόπος που ζούσαμε τότε».

«Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα μέναμε σε ένα υπόγειο στους Αμπελόκηπους με δύο δωμάτια. Μέναμε εγώ, η μαμά μου και η κόρη μου. Η μαμά μου φιλοξενούσε πολλές κυρίες από τη Γεωργία που έπαιρναν ρεπό από τα σπίτια που δούλευαν», συμπλήρωσε για τον ερχομό τους στην Ελλάδα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ