Τάκης Ζαχαράτος: Το “αυτοκρατορικό διάγγελμα” ως Άντζελα Δημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα απολαυστικό “αυτοκρατορικό διάγγελμα” ως Άντζελα Δημητρίου σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος τη συναυλία που έδωσε το Σάββατο στους δρόμους της Αθήνας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. O γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός εξέφρασε τις ενστάσεις της Λαίδη Άντζελας με βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, κάνοντας tag τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κώστα Μπακογιάννη, την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και βέβαια την Άντζελα Δημητρίου.

«Που ήσουν Αλκιστούλα Πρωτοψάλτη το ’89 όταν ανέβηκα το φορτηγό και γύρναγα σαν γουρουνοπούλα όλη την Αθήνα και κέρναγα; Που ήσουν όταν εγώ ήμουν στο REX βασίλισσα και έλεγα το “κόκκινο της φωτιάς” και προκαλούσα εγκαύματα στα καψούλια; Σε μία σπηλιά ήσουν με τον Σούλη στην Σαντορίνη και ψάχνατε για λάβα για να τραγουδήσεις “λάβα μου, λάβα μου” και να κάνεις το βίντεοκλιπ. Ξεχνάς… δεν σέβεσαι… ξεχνάς και εσύ Άλκηστις και ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος ότι τα copy τα rights του φορτηγού τα έχω εγώ…Απαιτώ από τον Prime Minister, τον Πρωθυπουργό ένα θρόνο από drones, να ανέβω πάνω και να τραγουδήσω σε όλη την Ελλάδα ” σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες πλεξιγκλάς” .Εσύ είπες Αλκηστούλα ότι η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Μετά την καραντίνα αναθεωρώ και λέω το πολύ μεγάλο πράγμα είναι η σωτηρία της ψυχής. Τάδε έφη Λαίδη» λέει σε έξαλλη κατάσταση ως Άντζελα Δημητρίου.

«takiszacharatos Διάγγελμα Αυτοκράτειρας ένεκα της ημέρας @angeladimitriou_official προς @alkistisprotopsalti, @kyriakos_ @kostasbakoyannis … ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ… Απαιτώ θρόνο από drones και Πανευρωπαϊκή περιφορά… #menoumespiti #διαγγελμα_μητσοτακη #dontgiveup #staysafe #impersonator #artist #takiszaxaratos», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ