Τάκης Ζαχαράτος: Η πόρτα για την προσωπική μου ζωή είναι ανοιχτή

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Έχω χάσει ένα κομμάτι από την προσωπική μου ζωή γιατί έχω αφοσιωθεί στα επαγγελματικά μου και αυτό είναι κάτι που θέλω να αλλάξω» δήλωσε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος. Για να προσθέσει πως: «Αποφάσισα ότι θέλω να είναι η “πίτα” της ζωής μου χωρισμένη σε ωραία κομμάτια.»

Αναφερόμενος στο τι χρειάζεται για να χτιστεί η προσωπική ζωή είπε ότι: «Πρώτα απ’ όλα νομίζω ότι η βάση για να χτιστεί η προσωπική ζωή είναι το να κάνεις πολύ καλή παρέα με τον εαυτό σου. Εγώ και λόγω του αθλητισμού έμαθα να κάνω παρέα με τον εαυτό μου. Ωριμάζοντας κατάλαβα ότι δεν είμαι μία εύκολη περίπτωση ανθρώπου. Δουλεύω πάρα πολύ, αγαπάω πολύ την δουλειά μου. Θα πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος που να μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτό και εγώ να μπω στο άλλο. Δεν είναι απλό, δεν είναι αδύνατο. Αλλά νομίζω ότι τώρα είναι η “πόρτα ανοιχτή”. Θέλω αυτό το κομμάτι να το “ποτίσω” και να “ανθίσει”.»

Τέλος δήλωσε πως δεν το καταλαβαίνει όταν τον φλερτάρουν: «Πολλές φορές με κοιτάζουν και λέω: τι κοιτάνε;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ