Τάκης Παπαματθαίου: Η δουλειά στην τράπεζα, η «φλασιά» και η επιλογή του χάους

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Τάκης Παπαματθαίου το απόγευμα της Παρασκευής (1/3). Ο ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ είχε ήδη κάνεις τις σπουδές του στη Νομική και εργαζόταν σε τράπεζα.

«Ενώ ήμουν στη Νομική δούλευα σε τράπεζα με ένα χοντρό τσατσιλίκι. Κάποια στιγμή έφαγα μια φλασιά και είπα “έχω δει τον θάνατό μου;”, “έχω δει ότι θα τελειώσω τη ζωή μου σε μία τράπεζα έστω και διευθυνταράς; Όχι!”, και επέλεξα το χάος.

Ασχολήθηκα με την υποκριτική από μία παράσταση στη Νομική. Έπαιζαν τη Λυσιστράτη, τη σκηνοθετούσε ο Γιώργος Λαζάνης και πήγα να παίξω μουσική. Μου ζήτησε να παίξω έναν ρόλο και μου είπε “τι σπουδάζεις; Νομική; Σε βλέπω στο θέατρο”», είπε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως «Ο φακός γενικά είναι ένα μέσο εξαπάτησης. Το να παίζεις τηλεόραση και να παίζεις θέατρο είναι άλλο επάγγελμα, όχι άλλο είδος υποκριτικής» είπε.

Και πρόσθεσε: «αυτά που μπορεί να δώσει ένας ηθοποιός δεν φαίνονται στην τηλεόραση. Στην τηλεόραση έλεγα τα περισσότερα όχι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ