Τάκης Χρυσικάκος: «Αυτά τα δύο μπορεί να μην είναι βιολογικά μου παιδιά αλλά είναι τα παιδιά μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη», παραχώρησε ο Τάκης Χρυσικάκος, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου.

Ο σπουδαίος ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του αφηγούμενος ιστορίες γύρω από τις συνεργασίες του με σπουδαίους σκηνοθέτες, ενώ μιλά και για την προσωπική του ζωή όσον αφορά τη σχέση του με τις γυναίκες.

«Ήθελα να δώσω εξετάσεις στην σχολή εμποροπλοιάρχων, στην δραματική πήγα για να μη χαθεί ο χρόνος. Είχα την τύχη να διαλέξει ο Κουν 5 παιδιά μέσα από εκατοντάδες και ένας από τους 5 ήμουν κι εγώ. Στο πλατό ήμουν πάρα πολύ μεγάλο πειραχτήρι, έπεφταν όλοι κάτω από τα γέλια», δήλωσε ο Τάκης Χρυσικάκος.

«Όταν βγήκα στο θέατρο, δεν ήξερα πως ήμουν ωραίος και ο Κουν μου έδινε διαρκώς κόντρα ρόλους. Μου έδιναν ρόλους αριστοκράτη λόγω φιζίκ, ο Γαβράς μου είχε πει πως έχω φιζίκ ιντερνασιονάλ. Μου πρότεινε να παίξω σε μία τηλεταινία άλλα δεν έπαιξα, διότι δε μιλούσα γαλλικά», θυμάται ο σπουδαίος ηθοποιός στη συνέχεια.

«Αν η αναγνώριση ερχόταν νωρίτερα, θα είχα καβαλήσει το καλάμι. Δεν ξέρω κι εγώ τι θα είχα κάνει», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Τάκης Χρυσικάκος.

«Έζησα πολλούς και μεγάλους έρωτες. Υπήρξα πολύ εγωιστής και κακομαθημένος από τις γυναίκες, δεν τις διεκδικούσα. Οι γονείς τους συχνά παρέμβαιναν και οι σχέσεις μου δεν προχωρούσαν. Οι γυναίκες με απατούσαν από ανασφάλεια. Εμένα με κρατάνε στη ζωή η δουλειά μου και τα παιδιά μου. Η ανιψιά μου και ο γιος της μπορεί να μην είναι βιολογικά μου παιδιά αλλά για μένα είναι τα παιδιά μου», εξομολογείται στο κλείσιμο της συνέντευξης ο Τάκης Χρυσικάκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ