Τα βραβεία Grammy αναβλήθηκαν για 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας

Η τελετή απονομής των φετινών μουσικών βραβείων Grammy ήταν να γίνει στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της μετάλλαξης “όμικρον” για τις 3 Απριλίου. Και αυτή τη φορά η εκδήλωση θα γίνει στο Λας Βέγκας, εκεί όπου από το 2014 έχει διοργανωθεί 6 φορές η τελετή για τα βραβεία Latin Grammy.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η εκδήλωση των Grammy θα γίνει στην Garden Arena, μέσα στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου, που διαθέτει 7.000 δίκλινα έως τετράκλινα δωμάτια, το MGM Grand στο Λας Βέγκας.

Grammy

Ο Πρόεδρος της Αμερικάνικης Ακαδημίας Ηχογραφημάτων Harvey Mason Jr. δήλωσε με ανακοίνωσή του: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πάμε τα Grammys στο Λας Βέγκας για πρώτη φορά και να επιμεληθούμε ένα παγκοσμίου κλάσεως σώου”.
Τα κανάλια CBS και Paramount+ θα μεταδώσουν ζωντανά την εκδήλωση. Ο δε Trevor Noah θα είναι και πάλι ο παρουσιαστής της τελετής.

Ο Jon Batiste προηγείται στις υποψηφιότητες για τα 2022 Grammys σε 11 κατηγορίες. Ο Justin Bieber, η Doja Cat και η H.E.R. είναι υποψήφιοι για 8 βραβεία ο καθένας, ενώ η Billie Eilish και η Olivia Rodrigo πάνε για 7 έπαθλα.
Ας σημειωθεί ότι η επιτροπή των βραβείων δεν αποδέχθηκε το αίτημα να δημιουργήσει ξεχωριστό βραβείο για την κατηγορία K-pop, δηλαδή της ποπ μουσικής που προέρχεται από την Ν. Κορέα και ορθώς! Θεωρεί ότι η ποπ μουσική είναι ένα παγκόσμιο είδος, που δεν έχει σημασία από που προέρχεται. Η αλήθεια είναι ότι οι BTS δεν την άκουσαν με πολύ ενθουσιασμό την είδηση αυτή.

LOS ANGELES, CALIFORNIA – JANUARY 27: Justin Bieber attends the Premiere of YouTube Original’s “Justin Bieber: Seasons” at Regency Bruin Theatre on January 27, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

 

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ