Τα σχόλια που ενόχλησαν τη Λάουρα Νάργες – Τι λέει για τη σχέση της με τον Κοκκινάκη – ΦΩΤΟ

Τέλος σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα για τη σχέση της με τον Κώστα Κοκκινάκη, θέλησε να δώσει μέσα από ανάρτησή της στο Twitter, η Λάουρα Νάργες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, ξεκαθάρισε ότι δεν “τρέχει” τίποτα με τον γνωστό πολίστα, με τον οποίο γνωρίστηκε στο ριάλιτι επιβίωσης. Η φιλία τους, που συνεχίστηκε εκτός παιχνιδιού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος είναι ο σύντροφός της, δεν είναι και ο πιο… αγαπημένος Survivor του Twitter, έχει κάνει τους τουιτεράδες να κάνουν σχόλια με υπονοούμενα για τη σχέση Κοκκινάκη-Λάουρα.

«Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ», έγραψε η Λάουρα Νάργες και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια με την παρέα της, τον Κώστα Κοκκινάκη και τη σύντροφό του στην Ύδρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ