Τα σκάνδαλα «λύγισαν» τον γάμο της Paltrow

Τα σκάνδαλα «λύγισαν» τον γάμο της Paltrow

Ο κύβος ερρίφθη για την Gwyneth Paltrow και τον Chris Martin που ανακοίνωσαν την Τρίτη επισήμως τον χωρισμό τους, μέσα από το διάσημο blog της ηθοποιού για διατροφικές συμβουλές, συνταγές, ψώνια κ.ά..

Με μια ανάρτηση που έφερε τον «πολιτικώς ορθό» τίτλο «συνειδητή αποσύνδεση», η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός και ο τραγουδιστής των Coldplay ανακοίνωσαν «με την καρδιά γεμάτη θλίψη» τη διάλυση του δεκάχρονου γάμου τους.

Ενός γάμου που «λύγισε» τελικά από την αδιάκοπη φημολογία για τις κατά συρροή απιστίες της Πάλτροου που συνεχίζονται έως σήμερα.

Το τελευταίο χτύπημα για την ηθοποιό, που ζητά μέσω της ανακοίνωσής της σεβασμό απέναντι στην ιδιωτική ζωή της «σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», τόσο για εκείνη όσο και για τα δύο παιδιά της, ήρθε τον προηγούμενο μήνα από μια εφαρμογή για κινητά νέας τεχνολογίας που ονομάζεται «Whisper».

Αυτή τη φορά οι ψηφιακοί ψίθυροι «μαρτυρούσαν» την εξωσυζυγική σχέση της Paltrow με τον δικηγόρο Kevin Yorn που εργάζεται πάνω σε υποθέσεις της βιομηχανίας του θεάματος.

Ο Kevin Yorn είναι ο τρίτος εραστής που «χρεώνεται» στην Paltrow, μαζί με τον σύζυγο της Elle Macpherson και πολυεκατομμυριούχο Jeff Soffer και έναν παντρεμένο ατζέντη λογοτεχνών με τον οποίον είχε συνεργαστεί το 2008.

‘Ολα ξεκίνησαν την περσινή χρονιά από την κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα «Page six», η οποία προδημοσίευσε τις υποτιθέμενες «καυτές» λεπτομέρειες ενός ρεπορτάζ του «Vanity Fair» που τελικά έμεινε στο συρτάρι.

Όμως παρά το γεγονός πως το υποτιθέμενο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας, η ζημιά είχε ήδη γίνει, ενώ η θέρμη με την οποία η ηθοποιός προσπάθησε να αποτρέψει τη δημοσίευσή του έβαλε πολλούς σε υποψία πως τελικά είχε κάτι να κρύψει.

Σύμφωνα με τον εκδότη του περιοδικού, Graydon Carter, που εξήγησε την προσωρινή απόσυρση του άρθρου σε ένα editorial 1.500 λέξεων, η Paltrow έστειλε ένα e-mail σε όλους τους φίλους της στη βιομηχανία του θεάματος παρακαλώντας να μην ξαναμιλήσουν ποτέ στο περιοδικό.

Στο e-mail, που τελικά έφτασε μέχρι τη New York Post, η Paltrow ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το Vanity Fair απειλεί να με βάλει στο εξώφυλλο χωρίς τη συμμετοχή μου. Προτείνω να μη συνεργαστείτε με το περιοδικό ξανά και να μην τους μιλήσετε για μένα ή για όποιον άλλο ποτέ ξανά».

Μετά το απόλυτο αίτημα της ηθοποιού, που ο εκδότης το παραλήρησε με εκείνα του δικτάτορα Κιμ Τζονγκ-ουν, ακολούθησε και ένα 20λεπτο τηλεφώνημα από την ηθοποιό που μάλλον έπεισε τον Κάρτερ να μην προχωρήσει.

Η πρωταγωνίστρια του «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», ταινία που της χάρισε το Όσκαρ, πολλές φορές προκαλεί το δημόσιο αίσθημα με τις εξοργιστικά ελιτίστικες απόψεις της που εκφράζει μέσω του blog της με ύφος Αντουανέτας, με αποτέλεσμα να έχει χτίσει μια ιδιαίτερα περίπλοκη δημόσια περσόνα που μετρά θαυμαστές αλλά και επικριτές.

Σύμφωνα με τον Graydon Carter, το επίμαχο ρεπορτάζ της Ελληνοαμερικανίδας Βανέσα Γρηγοριάδης που πήρε μυθικές διαστάσεις δεν ήταν παρά «ένα ισορροπημένο δοκίμιο, που εξηγούσε το φαινόμενο γύρω από την Πάλτροου, μακριά από την επική επίθεση με τις αποκαλύψεις-βόμβα».

 

«Το ένστικτό μου λέει να το αφήσω για λίγο ακόμη καιρό, μέχρι να το ξεχάσει ο κόσμος, ή τέλος πάντων μέχρι να χαμηλώσουν οι προσδοκίες», έγραφε στον επίλογό του.

Λίγο αργότερα και πριν ξεκινήσουν οι νέοι ψίθυροι, βγήκαν οι πρώτες φήμες για ανακωχή, δίπλα σε άλλες ανεπιβεβαίωτες φήμες που ήθελαν την Paltrow να πολεμά ακόμη το άρθρο.

Ουδείς τελικά γνωρίζει αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, όμως οι φήμες ήταν αρκετές για να καταστρέψουν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ