Τα μυστικά της σιλουέτας της

Τα μυστικά της σιλουέτας της

Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε στο faysbook.gr τι κάνει για να έχει αυτήν την εκπληκτική σιλουέτα.

“Το μυστικό μου είναι ‘Μην νιώθεις ενοχές’. Τρώω ότι θέλω. Μου αρέσει να τρώω υγιεινά, αλλά απολαμβάνω και λιχουδιές που δεν είναι και τόσο υγιεινές. Όταν δεν καταπιέζεις τον εαυτό σου, ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να νιώσεις στέρηση και να το ρίξεις στις υπερβολές.

Επίσης, πρέπει να πω ότι δεν γυμνάζομαι κάθε μέρα όπως ίσως φαντάζεστε. Όταν μπορώ κάνω διάφορα είδη άσκησης, μου αρέσει πολύ να παίζω μπάσκετ, πηγαίνω για πεζοπορία μαζί με τους σκύλους μου ή χορεύω. Έχει τύχει να γυμνάζομαι μόλις μια φορά το μήνα και να είναι μια χαρά με αυτό. Πρέπει να κάνεις ότι μπορείς και να μην τιμωρείς τον εαυτό σου. Για μένα αυτό είναι το κλειδί.

O κόσμος πρέπει να καταλάβει πως πάντα κάνεις την προσπάθειά σου πριν από κάτι τέτοιο, όπως και πριν από κάθε σημαντική περίσταση. Αν, ας πούμε, έχεις να πας σε ένα γάμο, θα βάλεις το πιο όμορφο φόρεμά σου και θα κάνεις το κάτι παραπάνω όσον αφορά το μακιγιάζ σου και τα μαλλιά σου, σωστά; Έτσι κι όταν φωτογραφίζομαι για ένα τέτοιο εξώφυλλο, κάνω τη σωστή προετοιμασία για την περίσταση. Την προηγούμενη εβδομάδα φροντίζω να πάω καθημερινά στο γυμναστήριο και τρώω πολύ σωστά (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και κάνω και ένα πολύ ωραίο spray tan”.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ