Tα μυστικά ομορφιάς της Σπανού

Tα μυστικά ομορφιάς της Σπανού

Η Ελισάβετ Σπανού αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της στο faysbook.gr και στην Σάσα Σταμάτη.

Προϊόντα ομορφιάς που δεν ξεχνά ποτέ στο σπίτι:

Έχω πάντα μαζί μου ένα κονσίλερ, ένα υγρό ρουζ και μια μάσκαρα, η οποία προσφέρει τεράστιο όγκο.

Beauty secrets:

Κάνω καλό καθαρισμό στο πρόσωπο πριν κοιμηθώ και όταν λέω καλό εννοώ το εξής:  εκτός από το ντεμακιγιάζ με μαντηλάκια συνήθως έχω ένα σαπούνι από το φαρμακείο κατάλληλο για το δέρμα μου με το οποίο πλένω το πρόσωπό μου κάθε βράδυ.

Hair routine:

Δεν έχω βάψει τα μαλλιά μου ποτέ. Έχω κάνει μόνο δυο τούφες ανταύγειες κόκκινες κάποια στιγμή στο παρελθόν. Δεν χρησιμοποιώ κανέναν προϊόν εκτός από σιλικόνη ή λάδι για τις άκρες σε σημείο που ακόμα και στο νυχτερινό κέντρο όταν εργάζομαι προσπαθώ να αποφεύγω την λακ. Ισιώνω τα μαλλιά μου και αποφεύγω προϊόντα styling.

Γυμναστική:

Νομίζουν όλοι ότι σπαταλάω άπειρες ώρες στο γυμναστήριο. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν κάνω ποτέ πάνω από 40 λεπτά γυμναστική και το παράπονο των γυμναστών μου είναι ότι δεν ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κάνω ότι έχω  διάθεση κάθε φορά να κάνω.  Κάνω πάντα αερόβια και φροντίζω να πηγαίνω γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα minimum ότι δουλειές και να έχω.

Απαγορευμένες.. τροφές;

Δεν κόβω τίποτα από την διατροφή μου. Γενικώς δεν μου αρέσουν τα τηγανητά, γιατί έχω πρόβλημα στο στομάχι, μου πέφτουν βαριά οπότε δεν τα τρώω. Σαν άνθρωπος δεν είμαι ιδιαίτερα του γλυκού.  Αγαπώ το φαγητό για αυτό μου αρέσει και να μαγειρεύω και προσπαθώ να διατηρώ ισορροπίες για να μην στερούμαι. Τρώω αρκετά και ότι μου αρέσει με μέτρο.

Διατροφικές ατασθαλίες:

Τρώω ποπ κορν μέχρι θανάτου, σουβλάκια και όταν με πιάνει για γλυκό ακόμα και τώρα τον χειμώνα τσακίζω παγωτό γιαούρτι .

 

Ο τέλειος άνδρας:

Δεν με νοιάζει καθόλου το σώμα σ έναν άνδρα. Έχω υπάρξει με άνδρα ο οποίος ήταν παραπάνω κιλά από το κανονικά. Αυτό που μετράει σ έναν άνδρα είναι το πώς με κάνει να αισθάνομαι και η προσωπικότητά του και ο χαρακτήρας του.

Ψυχολογία και… διατροφή:

Όταν νιώθω πεσμένη τρώω πάρα πολύ. Είναι η αίσθηση του ότι προσπαθούμε να γεμίζουμε το κενό μας και μπουκώνουμε τον εαυτό μας με φαγητό. Νομίζω ότι λίγο πολύ όλοι το έχουμε κάνει.  Αλλά όταν συνειδητοποιείς τι κάνεις είναι πιο εύκολο να το ελέγξεις. Δεν θα νοιώσεις πιο ευτυχισμένος με μια τυρόπιτα.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ