Τα “Φιλαράκια” τρολλάρονται στα κοινωνικά δίκτυα

Ο Ross τρόλλαρε την Rachel… και οι φίλοι-τηλεθεατές από τα “Φιλαράκια” έκαναν χαμό!

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Μετά από την Jennifer Aniston που ανέβασε μία σέξι δική της φωτογραφία ενώ έκανε ντους, προκειμένου να διαφημίσει την δική της σειρά περιποίησης μαλλιών που ονομάζεται “LolaVie”, ο πρώην συμπρωταγωνιστής της στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά, ο David Schwimmer, ανέβασε τη δική του χιουμοριστική φωτογραφία να κάνει ντους με το σαμπουάν που χρησιμοποιεί.

Ο David έγραψε στην Jennifer: “Ελπίζω να έχω μιά πετσέτα” και εκείνη του απάντησε… “Προσπαθείς να κλέψεις την λάμψη μου?”.

Ένας φανατικός τηλεθεατής της σειρά “Friends” έγραψε “Ζω για αυτά τα πειράγματα που κάνει ο ένας στον άλλον”. Η Jen σήμερα 53 ετών και ο David 55 ετών, που πρωταγωνιστούσαν στη δημοφιλέστατη σειρά για 10 σεζόν από το 1994 μέχρι το 2004, είναι ίσως ένα από τα πιο πετυχημένα “on-again-off-again” ζευγάρια της τηλεόρασης, δηλαδή τηλεοπτικά ζευγάρια που τα χαλάνε και τα ξαναφτιάχνουν… που μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν!

Πάντως και στην πραγματική ζωή ο David Schwimmer είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ότι είχε ερωτευθεί την Jennifer Aniston. Και εκείνη δεν το διέψευσε. Αντιθέτως, το οριοθέτησε χρονικά στην πρώτη περίοδο της σειράς.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ