Τα Φιλαράκια: Συζητούν την επανένωσή τους για να τιμήσουν τον Μάθιου Πέρι στα βραβεία Emmy

Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ Λε Μπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ φαίνεται ότι βρίσκονται σε πρώιμες συζητήσεις για να τιμήσουν τον συμπρωταγωνιστή τους, τον Μάθιου Πέρι, στη δημοφιλή σειρά “Τα Φιλαράκια“.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, στα επερχόμενα Βραβεία Emmy τον Ιανουάριο του 2024, οι ηθοποιοί έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να μοιραστούν τις “προσωπικές τους αναμνήσεις” με τον Μάθιου Πέρι. Επιπλέον, επιθυμούν να του αποδώσουν τον φόρο τιμής που δικαίως του αξίζει για την ερμηνεία του ως “Τσάντλερ” στη σειρά.

«Όταν πρόκειται για το θάνατο του Μάθιου, τα συναισθήματα είναι ακόμα έντονα και είναι ακόμα μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση, κάτι που είναι απόλυτα κατανοητό», δήλωσε μια πηγή στη Daily Mail.

«Αλλά οι άνθρωποι του καστ, θέλουν να τον τιμήσουν δημόσια κάποια στιγμή και να του αποδώσουν τον φόρο τιμής που δικαιωματικά του αξίζει – και υπήρξαν θόρυβοι για να το κάνουν στα Emmy της επόμενης χρονιάς», πρόσθεσε. «Όλοι θα ήθελαν να βρεθούν μαζί στη σκηνή για να μιλήσουν για εκείνον και επίσης, να έχουν τη δική τους μοναδική στιγμή να μοιραστούν αναμνήσεις και να μιλήσουν στον κόσμο για το ποιός ήταν», συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ