Συναυλία για τον Bob Marley…

Στις 26 Απριλίου, στο “Βοτανικό” έρχεται το μεγαλύτερο μουσικό event της άνοιξης. Μετά τη τεράστια περσινή επιτυχία η One Love Reggae Ideas παρουσιάζει για 2η συνεχόμενη χρονιά το “Bob Marley Tribute” – μια βραδιά αφιερωμένη στην προσωπικότητα που σφράγισε με το ταλέντο της μια ολόκληρη μουσική σκηνή.

 Στις 6 Φεβρουαρίου που μας πέρασε συμπληρώθηκαν 67 χρόνια από τη γέννηση ενός από τους σπουδαιότερους μουσικούς του πλανήτη και του μεγαλύτερου που ανέδειξε η Τζαμάικα, του ασύγκριτου, αξεπέραστου, αδιαμφισβήτητου ηγέτη -ακόμη και μετά θάνατον- της reggae σκηνής Bob Marley. 

Τη βραδιά, θα τιμήσει με την παρουσία του ένας παλιός συνεργάτης του Bob Marley, μια από τις σπουδαιότερες μορφές της reggae κι ένας από τους ιστoρικότερους και καταλυτικότερους κιθαρίστες της Τζαμάικα, ο σπουδαίος Earl “China” Smith. Αποτελεί τον εμβληματικοτερο κιθαρίστα στη Τζαμάικα. Έχει συνεργαστεί με ιερά τέρατα της reggae (Bob Marley, Lee Perry, Burning Spear, Soul Syndicate band, Max Romeo κ.α.,) και έχει ηχογραφήσει περισσότερους από 500 δίσκους. Μαζί του, μια μεγάλη ομάδα Ελλήνων μουσικών και τραγουδιστών που θα ερμηνεύσουν τραγούδια του Marley. Μέρος των εσόδων και των δύο εκδηλώσεων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό που θα ανακοινωθεί σύντομα.Κόντρα λοιπόν σε όλα όσα θέλουν να μας στερήσουν τη διάθεση για χαρά, χορό και ψυχική ανάταση ο Bob Marley μας δίνει την αφορμή για ένα party που θα ξεκινήσει στις 21:00, γεμάτο ρυθμό, αγαπημένες μελωδίες και στίχους που μιλούν στην ψυχή…..  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ