Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του «Καλημέρα Ζωή»: Ήμουν άστεγος και σκεπαζόμουν με σακούλες

Τη δεκαετία του '90 γνώρισε μεγάλες δόξες όταν υποδύθηκε... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Μπορεί τη δεκαετία του ’90 ο Γιώργος Βασιλείου να γνώρισε μεγάλες δόξες όταν υποδύθηκε στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» τον ταξίαρχο Θεοχάρη, ο ίδιος ωστόσο πριν γίνει διάσημος πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια.

Ο ηθοποιός μεγάλωσε στην επαρχία και όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε στο περιοδικό «You», κοιμήθηκε στο δρόμο.

«Κοιμήθηκα στον δρόμο, άστεγος. Είχα κάποια χρήματα πάνω μου για να βρω ένα σπιτάκι και δεν ήθελα να τα χαλάσω σε ξενοδοχείο. Έτσι βρήκα μια οικοδομή νεόδμητη, κατέβηκα στο υπόγειο, κλείστηκα στο κλιμακοστάσιο και άναψα τον αναπτήρα» είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε!

«Είδα νάιλον και χάρτινες σακούλες και – καθότι χειμώνας – κουκουλώθηκα με αυτές. Την άλλη μέρα το πρωί αισθάνθηκα άτρωτος».

 

Πηγή: star.gr

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.