Συγκλονίζει ο Mike για τη μάχη με τον καρκίνο: Κλεινόμουν στο μπάνιο για να μην με βλέπουν να “λυγίζω”

Συγκλονίζει η περιγραφή του Mike για τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για το πώς αντέδρασε όταν το έμαθε και ποιοι ήταν δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.

“Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Το έβλεπα yolo από την πρώτη στιγμή. Μετά το χειρουργείο κατάλαβα ότι είναι σοβαρά τα πράγματα. Είχα τέσσερις μορφές καρκίνου. Οι δύο ήταν επιθετικές, γι’ αυτό έκανα και χημειοθεραπείες” τόνισε.

“Η Έλενα το πρωί δούλευε και κάθε βράδυ ήταν στο πλευρό μου. Ήταν κάθε μέρα εκεί. Οι δικοί μου “πήραν” το πρόβλημα υγείας μου πολύ βαριά” εξομολογείται ο αγαπημένος καλλιτέχνης.

“Δεν με είδε ποτέ κανείς να λυγίζω, ήμουν μόνος μου. Λύγισα στο μπάνιο κι εκεί δεν με άκουγε κανείς. Πιεζόμουν κι ήθελα να μου φύγει. Δεν ήθελα να με δει κανείς γιατί οι δικοί μου άνθρωποι το πήραν πολύ βαριά. Δεν μου το έδειξαν αλλά θυμάμαι ο πατέρας μου που ήταν μαζί μου μέσα στον γιατρό προχωρούσε και παραμιλούσε. Η μαμά επειδή έχει περάσει κάτι παρόμοιο στο στήθος, είναι σκληρό καρύδι. Ο πατέρας μου είναι πιο φοβιτσιάρης. Η μάνα μου μού έλεγε δεν είναι τίποτα αυτό για εσένα και τα vibes που μου έδιναν ήταν τέτοια που δεν μπορούσα να το ρίξω στο δράμα, πέρα από κάποιες στιγμές που λύγισα” είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ