Συγκλονίζει ο Mike: Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Mike ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του. Ο ράπερ εξομολογήθηκε πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο.

«Ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου. Αυτό είναι που λένε μην προγραμματίζεις τίποτα… Είχα μια ενόχληση βασικά στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από την γυμναστική, με την οποία ασχολούμαι. Δεν έδωσα σημασία. Πέρασαν λίγες εβδομάδες και μια μέρα είχα έντονο πόνο και ψάχτηκα παραπάνω. Είχα βγάλει καρκίνο στον όρχι και έκανα ψηλάφηση στον όρχι και βρήκα κάτι σκληρό εκεί. Λέω αυτό δεν είναι καλό σίγουρα. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου, τον ευχαριστώ πολύ. Του είπα βρήκα αυτό, μου είπε να μην αγχώνομαι. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γιατρός που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις σύντομα, δεν ήθελε να με τρομάξει” περιέγραψε.

“Μου είπε ότι έχω καρκίνο στον όρχι. Δεν το πίστευα στην αρχή. Δεν πίστευα ότι έχω καρκίνο” πρόσθεσε. “Ξεκίνησε μια διαδικασία επώδυνη, έκανα χειρουργείο και χημειοθεραπείες” σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ