Συγκλονίζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έκανα το παιδί μου να πιστέψει ότι θα βλέπει

Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά ήταν σήμερα (21/1) καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του ο γιος της.

Αρχικά η παρουσιάστρια ανέφερε: «Επειδή οι σκέψεις μας έχουν τεράστια δύναμη και εγώ επειδή έγινα πολύ μικρή μαμά και είχα την αγωνία του κοριτσιού που έχει άγνοια απ’ όλο αυτό που καλείται να διεκπεραιώσει σαν ρόλο, είχα πάρα πολύ άγχος και έλεγα «Μη χτυπήσουν, μην πέσουν, μην τραυματιστούν». Θέλω να σου πω ότι κάθε εβδομάδα ήμασταν στα εφημερεύοντα, επειδή το είχα συνέχεια στο μυαλό μου, το καλούσα και συνέβαινε. Έχω αντιμετωπίσει πολλά περιστατικά, από ήπια έως πολύ βαριά».

«Κάποια στιγμή ήρθε ένας χάρακας στο μάτι του μεγάλου μου γιου, που τότε ήταν επτά ετών. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη και διδακτική περίοδος στη ζωή μου», ανέφερε.

Ακόμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε: «Θέλω να σου πω ότι ενώ οι οφθαλμίατροι όλοι και οι καθηγητές που επισκεφθήκαμε και τρέξαμε πάρα πολύ, μας έλεγαν ότι θα πρέπει να κάνουμε κερατοπλαστική, ότι το παιδί θα βλέπει 2-3/10, έκανα το παιδί μου να πιστέψει ότι θα βλέπει. Του λέω «Χρήστο μου, σου υπόσχομαι ότι θα βλέπεις μια χαρά». Όταν το παιδί είναι μικρό, θεωρεί ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι όλος του ο κόσμος, ειδικά η μαμά που είναι όλη μέρα πάνω από τα παιδιά».

«Και αυτό αφού του το λέει η μαμά είναι το σωστό, είναι νομοτέλεια. Και επειδή ακριβώς το πήρε ως νομοτέλεια, το παιδί το πίστεψε και σήμερα βλέπει 9/10 χωρίς να έχουμε κάνει καμία τέτοιου τύπου επέμβαση», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ