Συγκλονίζει η Νόρα Κατσέλη: «Ξαφνικά έχασα τον κόσμο, έπεσα κάτω και αιματώθηκε ο εγκέφαλος μου»

Συνέντευξη  στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» παραχώρησε η Νόρα Κατσέλη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και την επιθυμία της να συμμετάσχει στην σειρά «Famagusta».

Για την περιπέτεια υγείας κα. Κατσέλη δήλωσε: «Είμαι καλά. Πέρασα ένα εγκεφαλικό, όπου ξαφνικά έχασα τον κόσμο. Έπεσα κάτω, αιματώθηκε ο εγκέφαλος μου και έπαθα το εγκεφαλικό. Κάποια πράγματα μου έχει αφήσει βέβαια, όπως είναι φυσικό, αλλά άμα θέλεις να υπάρχεις και να ζήσεις, χωρίς να λένε “καημενούλα, τι καλή που ήσουν και πόσο χάλια είσαι τώρα”, μπορείς να τα καταφέρεις. Συνήθως είχα θαυμαστές αλλά τώρα με ακολουθούν… γιατροί! Είναι και αυτό όριο της ηλικίας».

Για την σχέση που έχει με την Πολιτική και την τέχνη της Υποκριτικής παραδέχθηκε: «Ο έρωτας μου ήταν πάντα η πολιτική, αλλά η αγάπη μου ήταν το θέατρο. Ερωτώμενη αν θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή θεατρική παράσταση απάντησε: «Έλεγα “Θεέ μου ας μην κλείσω τα μάτια μου και μείνω βουλευτής και δεν έχω επιστρέψει στο θέατρο”».

«Έκλαιγα σαν μωρό παιδί παρακολουθώντας την Famagusta, επειδή την έζησα την ιστορία πάρα πολύ κοντά. Μίλησα με τον Μακάριο, περπάτησα με τις γυναίκες στην πράσινη γραμμή και μας πετροβολούσαν οι Τούρκοι και γι’ αυτό συγκινήθηκα πάρα πολύ», ανέφερε η Νόρα Κατσέλη για την σειρά «Famagusta».

«Θεωρώ πως ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Εάν τον συναντούσα μπροστά μου, θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναδουλέψω και ζηλεύω, με την καλή έννοια του όρου, ότι έχει φτιάξει πάρα πολύ η τηλεόραση στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

Για την μητρότητα είπε: «Σε όλη μου την ζωή ήθελα να κάνω ένα παιδί. Παντρεύτηκα πολύ μικρή, γιατί ήθελα να γλιτώσω από τον πατέρα μου. Χώρισα κάποια στιγμή με τον πατέρα της κόρης μου, αλλά για καλή μου τύχη μετά από λίγο καιρό συνάντησα τον άντρα μου που είμαστε και τώρα μαζί. Εκείνος με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και του το χρωστάω. Ο άντρας μου ήταν που με έστρεψε να πάω στην Πολιτική. Ερχόταν στο θέατρο και τον έβλεπα από την κουΐντα να μου γνέφει ”προχώρα”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ