Συγκλονίζει η αποκάλυψη διάσημης τραγουδίστριας: Η επιτυχία κατέστρεψε την προσωπική μου ζωή

Διάσημη τραγουδίστρια, σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, αποκαλύπτει ότι η επαγγελματική της επιτυχία έχει καταστρέψει πολλές φορές την προσωπική της ζωή.

Στο ντοκιμαντέρ η Lady Gaga μιλά μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της με τον Τέιλορ Κίνι λέγοντας ότι η επιτυχία της ήταν αυτή που τους οδήγησε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

“Εγώ και ο Τέιλορ μαλώνουμε και αυτό είναι απαίσιο. Τα όρια μου για ανοησίες από τους άνδρες δεν υπάρχουν πια. Στις σχέσεις πρέπει να προχωράς μαζί με τον άλλον” αναφέρει η σταρ της ποπ.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι για τον ίδιο λόγο χάλασαν και άλλες σχέσεις της στο παρελθόν, όπως η σχέση της με τον Μάθιου Γουίλιαμς με τον οποίο έβγαινε πριν γίνει διάσημη αλλά και τον ιδιοκτήτη μπαρ Λουκ Καρλ, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2005 έως το 2011.

“Η προσωπική μου ζωή καταστράφηκε. Πούλησα 10 εκατ. δίσκους και έχασα τον Μάθιου. Πούλησα 30 εκατ. και έχασα τον Λουκ. Έκανα μια ταινία και έχασα τον Τέιλορ. Είναι σαν να γίνεται μια ανταλλαγή. Είναι η τρίτη φορά που η καρδιά μου πληγώνεται έτσι” σημειώνει η Lady Gaga.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ